Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Cirkuláris dikroizmus (CD) mérések az SGS-től - Feleljen meg a szabályozási követelményeknek vezető CD spektroszkópos méréseinkkel

A megfelelőség tanúsítása érdekében minden új biotechnológiai illetve biológiai termék spektroszkópos profilalkotást igényel. GLP/GMP-nek megfelelő cirkuláris dikroizmus analízist és szakterületén vezető szerepet betöltő spektroszkópos profilalkotást kínálunk Önnek, hogy eleget tehessen szabályozási kötelezettségeinek.

Miért az SGS cirkuláris dikroizmus méréseit válassza?

A másodlagos szerkezet meghatározáshoz (alfa-hélix/béta-redő) és a harmadlagos szerkezet értékelésére CD spektroszkópos analízist kínálunk Önnek. Ennek köszönhetően a következőkben tudunk segíteni Önnek:

  • Adatok gyűjteni a protein foldinghoz és a szerkezetvizsgálatokhoz (másodlagos szerkezet)
  • Megállapítani a DNS/RNS kölcsönhatásokat és az enzimkinetikát
  • Meghatározzuk az optikailag aktív anyagok tisztaságát
  • Elvégezzük a gyógyszerek kvantitatív elemzését
  • Gyors regisztrálásos (időfelbontásos) kísérleteket végrehajtani
  • Megfelelni az Emberi felhasználásra szánt gyógyszerek regisztrálása technikai feltételeinek harmonizációját célzó nemzetközi konferencia, az ICH Q6B iránymutatásainak, amelyek egy termék fizikai-kémiai tulajdonságainak értékelése részeként spektroszkópos profilozást követelnek meg

Megbízható cirkuláris dikroizmus mérések a piacvezető szolgáltatótól

A cirkuláris dikroizmus világvezető szolgáltatójaként azt a tapasztalatot, műszaki és szabályozási szakértelmet, valamint egyedülálló globális hálózatot kínáljunk Önnek, amelyre szüksége van.

Lépjen velünk kapcsolatba még ma, hogy részletes tájékoztatást adhassunk cirkuláris dikroizmus mérési szolgáltatásunkról!