Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Fehérje aggregációs szolgáltatások az SGS-től - fehérje aggregációs vizsgálat, analitikai ultracentrifugálás (AUC), méretkizárásos kromatográfiás és a több szögnél végzett fényszórási vizsgálatok (SEC-MALS), dinamikus fényszórás mérések (DLS) biogyógyszerei számára.

A fehérje aggregáció általános probléma a fehérjék gyártása és tárolása során. Az immunogenicitás (kis mennyiségű aggregátum) oka lehet, de adminisztrációs problémákat is eredményezhet ( nagy mennyiségű aggregátum). Terápiás készítményei és biogyógyszerei számára különböző fehérje aggregációs szolgáltatásokat kínálunk. 

Miért az SGS fehérje aggregációs vizsgálatait válassza?

Fehérje aggregációs szolgáltatásaink segítenek Önnek:

  • Biogyógyszereiben analizálni a fehérje aggregációt a törvényi elvárásoknak és előírásoknak megfelelően
  • AUC segítségével biofarmakológiai termékeiben meghatározni a jelenlévő fehérje aggregátum mennyiségét
  • Analizálni a biológiai molekulákat és meghatározni a molekulatömeg-profilokat méretkizárásos kromatográfiával több szögnél végzett fényszórási vizsgálatokkal (SEC-MALS)
  • A termékkel összefüggő szennyeződéseket és exogén részecske szennyeződéseket 0,5nm - 6µm terjedő mérettartományban DLS analízissel megvizsgálni
  • Megfelelni az Emberi felhasználásra szánt gyógyszerek regisztrálása technikai feltételeinek harmonizációját célzó nemzetközi konferencia (ICH) Q6B a biogyógyszerek karakterizálására és jóváhagyására vonatkozó, új forgalomba hozatali engedély iránti kérelméhez szükséges követelményeinek

Megbízható fehérje aggregációs vizsgálat a piacvezető szolgáltatótól

A fehérje aggregációs vizsgálatok világvezető szolgáltatójaként azt a tapasztalatot, műszaki és szabályozási szakértelmet, valamint egyedülálló globális hálózatot kínáljunk Önnek, amelyre szüksége van. Fehérje aggregációs szolgáltatásaink a fehérje aggregáció vizsgálatát, az analitikai ultracentrifugálást (AUC), a méretkizárásos kromatográfiás és a több szögnél végzett fényszórási vizsgálatokat (SEC-MALS) és a dinamikus fényszórás méréseket (DLS) is magában foglalja.

Lépjen velünk kapcsolatba még ma, hogy részletes tájékoztatást adhassunk fehérje aggregációs szolgáltatásainkról!