Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS fehérje jellemzési szolgáltatásai, azok megbízhatóságáról és pontosságáról híresek az élettudományokkal foglalkozó vállalatok széles körében.

Szolgáltatáscsomagunk kulcsfontosságú eleme az N-terminális szekvenálás, mellyel meghatározható a peptidek vagy fehérjék aminosav-sorrendje.

Automatizált Edman lebontásos-, más néven gázfázisú szekvenálást alkalmazó szakértőink oldatban lévő mintákkal vagy SDS-PAGE használatával izolált és PVDF membránra "blottolt" fehérjemintákkal dolgoznak. Azaz:

  • Peptidek és fehérjék N-terminális szekvenciális lebontása, az azokat felépítő aminosavakra
  • A keletkezett aminosavak elválasztása fordított fázisú HPLC-vel
  • Az aminosavak megjelenítése UV-detektálással, minden egyes Edman-ciklusban
  • Az aminosavak mennyiségi meghatározása standard keverékekkel történő összehasonlítás révén

Az N-terminális szekvenáláson túl, képesek vagyunk kiértékelni az esetlegesen csonkolt, vagy kémiailag blokkolt amino-terminálisokat is, melyek gyakran meggátolják a teljes szekvenálást. Szekvenálás előtt el tudjuk távolítania a blokkoló csoportot.

Az élettudományok területén tevékenykedő vállalatok világszerte alkalmazzák gyógyszerkutatási és gyógyszergyártási folyamataikban az SGS N-terminális szekvenálását, hogy bizonyítsák egyes tételeik összehasonlíthatóságát és konzisztenciáját. Ezen felül, az N-terminális szekvenálás fehérjék de novo szekvenálására is használható.

Még ma vegye fel a kapcsolatot az SGS-sel, és megmutatjuk, hogy miként tudunk segítségére lenni (gliko)protein- és peptidelemzéssel kapcsolatos kérdéseiben.