Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Ade novofehérjeszekvenálás az a folyamat, amely során az amisosav sorrendet mindenféle előzetes - DNS vagy fehérje szekvencia - információ nélkül állapítjuk meg. Ez különbözik a szekvencia igazolástól, amikor is a fehérje/DNS szekvenciája előre ismert és a feladat annak igazolása a megállapított szekvenciaadatok alapján, hogy ez a aminosav-sorrend helyes.

Az MS/MS módszerrel elvégzettde novo szekvenálási szolgáltatásunk az intakt peptidek tömegspektométerben lezajló fragmentálódása alapján szolgáltat szerkezeti információt. Ezenkívül, ha úgy tetszik, alternatív megoldásként a szekvenálás N-terminális szekvenálási módszerrel is elvégezhető, amelynek alapja az Edman-módszer: aminosavak egymás utáni lehasítása az N-terminális végről.

A de novo szekvenálást a proteomikai típusú vizsgálatokban használják az ismeretlen fehérjék azonosítására. Másik fontos alkalmazási terület az ellenanyagok variábilis régióinak jellemzése.

Az SGS a világ vezető vállalata az inspekció, hitelesítés, vizsgálat és tanúsítás területén. A legkorszerűbb metodikákat alkalmazzuk a szekvenciaelemzések során, hogy kompetitív előnyt szerezzünk ügyfeleinknek az élettudományok piacán. Még ma vegye fel Velünk a kapcsolatot, hogy megtudja, milyen szerepet tölthet be a de novo szekvenálás a jövőbeni üzleti sikereiben.