Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az aminosav-analízis alapvető fontosságú eszköz a gyógyszerkutatás valamennyi fázisában éppúgy, mint a gyártási folyamat során, ahol is a gyógyszer sarzsok közötti konzisztencia bizonyítására használjuk. Ugyancsak kulcsfontosságú része az új értékesítési alkalmazások támogatását szolgáló ICH Q6B irányelveknek. Mint ilyen, fontos szempont az elemzés kiszervezésekor, hogy biztos legyen benne, hogy a munka megbízható és tapasztalt kezekbe kerül.

Az aminosav-analízis a következő alkalmazásokra használható fel:

  • Fehérjekoncentráció számításokra és jellemzésre
  • Kioltási együttható meghatározása
  • Teljes aminosav tartalom, ciszteinnel, triptofánnal, hidroxi-prolinnal együtt
  • Szabad aminosav tartalom, aszparaginnal és glutaminnal együtt

Szakembereink:

  • Optikai sűrűség méréseket végeznek és fordított fázisú nagy teljesítményű folyadékkromatográfiás (RP-HPLC) eljárással elemzik a peptid vagy fehérje tartalmat, valamint a moláris arányt
  • Az előbbi folyamatot UV-spektrofotometriával összekapcsolva meghatározzák a kioltási együtthatót.

Az SGS szakértelme világszínvonalú a (glikol) fehérjeelemzés területén. A minőség és tisztesség tekintetében globális viszonyítási alapként tartanak bennünket számon és a jövőben is eltökélt szándékunk, hogy a területünkön a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk az összes ügyfelünknek.

Még ma vegye fel a kapcsolatot az SGS-sel, és megmutatjuk, hogy miként tudunk segítségére lenni aminosavelemzéssel kapcsolatos kérdéseiben.