Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Sziálsav analízis az SGS-től - hatásos technika biogyógyszerei sziálsav típusainak beazonosítására és számszerűsítésére.

A glikoproteinek és a szénhidrátok hatékony elemzése alapvető fontossággal bír a gyógyszerfejlesztési folyamat minden egyes fázisában. Sziálsav analízisünk segítségével meghatározhatja a biofarmakológiai termékében jelen lévő sziálsav típusok azonosságát és mennyiségét. Fontos elemzés ez, hiszen a sziálsav tartalom befolyásolhatja a szérum felezési idejét.

Miért az SGS sziálsav elemzését válassza?

Különböző technikákat kínálunk, beleértve a sziálsav meghatározását, és a sziálsav mennyiségének meghatározását, az N-acetil-neuraminsav (NeuAc) és az N-glikolil-neuraminsav (NeuGc) vizsgálatát is:

  • A termék glikozilációjának részletesebb elemzése előtt egy előzetes vizsgálatot végezni
  • Meghátorzni és számszerűsíteni a sziálsav típusokat, mint például a NeuAc és a NeuGc
  • Monitorozni a gyártott glikoproteineket a különböző sejtsorok felhasználásával
  • Igazolni az egyes gyártási tételek közötti konzisztenciát a gyártási folyamat során a forgalomba hozatalhoz
  • Megfelelni az Emberi felhasználásra szánt gyógyszerek regisztrálása technikai feltételeinek harmonizációját célzó nemzetközi konferencia, az ICH Q6B a biogyógyszerek karakterizálására és jóváhagyására vonatkozó, új forgalomba hozatali engedély iránti kérelméhez szükséges követelményeinek

Megbízható sziálsav analízis a piacvezető szolgáltatótól

A sziálsav analízis világvezető szolgáltatójaként azt a tapasztalatot, műszaki és szabályozási szakértelmet, valamint egyedülálló globális hálózatot kínáljunk Önnek, amelyre szüksége van.

Ezt az elemzést nagyhatékonyságú anioncserés kromatográfia pulzáló amperometriás detektálással való együttes alkalmazásával (HPAEC-PAD) végezzük.

Lépjen kapcsolatba velünk még ma, hogy részletes tájékoztatást adhassunk sziálsav analízis szolgáltatásunkról!