Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

A glikozilációelemzés fontos szerepet játszik a gyógyszer végtermékek biztonságosságának és hatékonyságának értékelése során, s mint ilyen, fontos része az SGS Élettudományi szolgáltatásai analitikai eszköztárának.

Annak megállapítása, hogy az olyan tényezők, mint például a sejtvonal és a bioreaktor körülmények hol fejtettek ki hatást a glikán szerkezetére, kapcsolódására és összetételére a fehérjén belül, szintén kulcsfontosságú eszköz lehet az Ön kiváló minőségű termékeivel kapcsolatos üzleti hírnevének védelmében.

Az SGS-nél úgy alakítottuk ki glikozilációelemzési szolgáltatásunkat, hogy az megfeleljen az ICH /Q6B követelményeinek, így Ön biztos lehet abban, hogy képes lesz eleget tenni a hatósági elvárásoknak. Poszt-transzlációs modifikáció elemzési szolgáltatásaink közé tartoznak:

  • Monoszaharid összetétel elemzés
  • Glikán populáció elemzés
  • Glikán elágazási-profil elemzés (beleértve a kapcsolódáselemzést is)
  • Glikozilációs-hely elemzés

Szakértőink mindig rendelkezésére állnak, hogy az Önnek legmegfelelőbb tanácsokkal segítsék, legyen szó glikozilációelemzésről a gyógyszerkutatásban vagy a gyógyszergyártási folyamat bármely szakaszában.

Az SGS megbízható partner az élettudományi ipar egészében, beleértve a világ 20 legnagyobb gyógyszergyártó vállalatát is. Bármilyen glikoprotein elemzésekre van Önnek szüksége, mi a minőség iránti elkötelezettséget nyújtjuk és nemzetközi szakértelmet alkalmazunk helyi szinten. További tájékoztatásért keresse szakértőinket még ma.