Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Folyamattal összefüggő szennyeződések és maradványok elemzése az SGS-től - hatékony szennyeződés maradvány vizsgálatok és maradvány elemzés biofarmakológiai termékei számára.

Biofarmakológiai termékei gyártása során hozzáadott számos vegyület jelenhet meg a késztermékben folyamattal összefüggő szennyeződésként. A maradvány szennyeződések ennek ellenére bizonyos esetekben nehezen mutathatók ki. Ezért kínálunk Önnek hatékony folyamattal összefüggő szennyeződés elemzéseket, maradvány szennyeződés vizsgálatokat és maradvány elemzést biofarmakológiai termékekben. Eredményeként segítünk Önnek igazolni, hogy a szennyeződéseket a kapcsolódó folyamatokban hatékonyan távolította el, így azok a végtermékben nincsenek jelen.

Miért az SGS folyamattal összefüggő szennyeződés és maradvány elemzését válassza?

Folyamattal összefüggő szennyeződés elemzéseket, maradvány szennyeződés vizsgálatokat és maradvány elemzést kínálunk Önnek biofarmakológiai termékekben, hogy segítsünk:

  • Elemezni a folyamattal összefüggő szennyeződéseket és szennyező anyagokat biotechnológiai és biológiai termékeiben
  • Igazolni, hogy a szennyeződéseket a kapcsolódó folyamatokban hatékonyan távolította el
  • Biztosítani, hogy azok a végtermékben nincsenek jelen
  • Kimutatni a gazdasejt szennyeződéseket, beleértve a gazdasejt fehérjéket és a gazdasejt dezoxiribonukleinsavat (DNS) is
  • Gazdasejt eredetű fehérje esszéket kidolgozni az Ön expressziós sejtvonalára
  • Demonstrálni a biztonságot azáltal, hogy kimutatja, termékében a gazdasejt eredetű szennyezések a megengedhető határon belülre esnek

Megbízható folyamattal összefüggő szennyeződéselemzés egy vezető szolgáltatótól

A biofarmakológiai termékek maradvány szennyeződéseinek és maradvány elemzésének világvezető szolgáltatójaként azt a tapasztalatot, műszaki és szabályozási szakértelmet, valamint egyedülálló globális hálózatot kínáljunk Önnek, amelyre szüksége van.

A legmodernebb kromatográfiás és tömegspektrometriás eszközök széles skáláját kínáljuk Önnek, mélyreható módszer kifejlesztési tapasztalatainkkal együtt, amelyeket a szennyeződés elemzés analitikai módszerének optimalizálására használunk fel Ezt követően az optimalizált módszer határérték vizsgálatként vagy teljes ICH Q2(R1) validálásként hajtható végre a GMP-nek megfelelően.

Lépjen velünk kapcsolatba még ma, hogy részletes tájékoztatást adhassunk folyamattal összefüggő szennyeződés elemzési szolgáltatásainkról!