Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az összes klinikai vizsgálati dokumentumot egyszerűen és biztonságosan kezelheti a Veeva Vault SGS elektronikus Trial Master File (eTMF) szolgáltatásával.

A klinikai vizsgálati dokumentumok kezelése könnyen, biztonságosan és ellenőrzött hozzáféréssel kell történjen. Klinikai kutatási szolgáltatásaink részeként kínáljuk a Veeva Vault elektronikus Trial Master File (eTMF) megbízható rendszerét, amely az összes klinikai vizsgálati dokumentum kezelését lehetővé teszi.

eTMF szolgáltatásunk egyszerű és gyors hozzáférést biztosít a klinikai vizsgálat dokumentumaihoz, miközben gondoskodik a szigorú biztonságról és a hozzáférések ellenőrzéséről. Az ellenőrzésre és jóváhagyásra szolgáló, bármikor elérhető integrált elektronikus folyamatok elősegítik az együttműködést, és biztosítják a CRO által átruházott feladatkörök online felügyeletét.

Miért érdemes az SGS Veeva Vault eTMF szolgáltatását választani?

Az SGS Veeva Vault eTMF szolgáltatása a következőket nyújtja:

  • Egyszerű, 24 órás hozzáférés minden jóváhagyott dokumentumhoz felhasználóbarát kitöltéssel.
  • Valós idejű ellenőrzési lehetőség.
  • Integráció a Veeva Vault Klinikai vizsgálatokat kezelő rendszerünkkel (CTMS)

Az eTMF tartalomjegyzék a DIA TMF v3.2.0 referencia modellen alapul.

Megbízható Veeva Vault eTMF szolgáltatások az SGS-től

Páratlan szakértelmet kínálunk Önnek a biometrikus, a klinikai vizsgálati adatok kezelése és a Veeva Vault eTMF rendszerek területén.

Dokumentumkezelő csapatunk egyedülálló, független szolgáltatást kínál a kisebb biotechnológiai és gyógyszerészeti vállalatok számára, hogy tapasztalatokat szerezzenek a Veeva Vault eTMF rendszerről. Amennyiben információra van szüksége az eTMF rendszer bevezetésével vagy kezelésével kapcsolatban, szakértői csapatunk szorosan együttműködik Önnel egy testreszabott megoldás kidolgozásában.

Számos szolgáltatást kínálunk, beleértve:

  • Testre szabott ügyfél eTMF rendszer kialakítása
  • Vizsgálatspecifikus eTMF kialakítása
  • Végfelhasználói képzés
  • Ügyfél eTMF kezelés

A Veeva Vault eTMF igényének megbeszéléséhez lépjen velünk kapcsolatba még ma.