Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az ISO 15378 – „Primary Packaging Materials for Medicinal Products” (Gyógyszerek elsődleges csomagolóanyagai) szabványt a gyógyszeripari szereplők fejlesztették ki a gyógyszertermékek csomagolásának szánt anyagok szállítóinak minőségirányítási rendszereként (MIR).

Működésének az ISO 15378 szabvány alapján végzett tanúsításával sikeresen csökkentheti különösen a szennyeződéshez, összekeveredéshez és hibákhoz kapcsolódó kockázatokat. Ezen felül, biztosíthatja ügyfeleit arról, hogy minőségbiztosítási rendszere megfelelő.

Az SGS megbízható, független ISO 15378 tanúsítást kínál a gyógyszer-csomagolóanyagok gyártása terén. A tanúsítást megelőző audit során kielemezzük tevékenységét, azonosítjuk erősségeit és bemutatjuk a fejlesztésre szoruló területeket. 

Az SGS a gyógyszeripari tanúsítás nemzetközileg elismert vezető vállalata. Az SGS egész világra kiterjedő hálózatába tartozó auditorok ismerik az Ön gyártási folyamatait és a szabvány legkülönfélébb vonatkozásainak pontos jelnetését. Az ISO 15378:2006 szabvány olyan fontos MIR irányelveket tartalmaz a gyógyszercsomagolásban felhasznált üveg, műanyag, gumi, alumínium és egyéb anyagok elsődleges gyártói számára, mint például:

  • megfelelés a jogszabályi előírásoknak
  • a szennyeződésekhez és gyártási hibákhoz hasonló kockázatok azonosítása, csökkentése és szabályozása
  • jobb működési- és költséghatékonyság

Legyen az SGS partnere, ha bizonyítani szeretné, hogy minőségi csomagolóanyagot tud szállítani a gyógyszeripar számára, és javítsa ezzel a betegbiztonságot! Lépjen kapcsolatba velünk, hogy bővebb felvilágosítással szolgálhassunk az ISO 15378 „Primary Packaging Materials for Medicinal Products” (Gyógyszerek elsődleges csomagolóanyagai) tanúsítással kapcsolatban!