Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS tanúsítási, hitelesítési, képzési és auditszolgáltatásai segítségével támogatja vállalata társadalmi felelősségvállalásának bevált gyakorlatát és a kiemelkedő színvonal szervezetszintű meghonosítását.

A munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági irányítási rendszerektől kezdve a társadalmi felelősségvállalási auditokig segítségünkkel biztosítani tudja, hogy a legszigorúbb nemzetközi iparági szabványoknak is megfeleljen. A szakértőink egész világra kiterjedő hálózatában rendelkezésre álló szakértelem és tapasztalat segítségével biztosítani tudjuk, hogy vállalata benchmarkjai megfelelnek az elszámoltathatóság és társadalmi felelősségvállalás elvárt szintjének.Az iparágra vonatkozó tudásunkkal és szakértelmünkkel a következőket is elvégezzük: Szakembercsapataink ellenőrzésével erősítheti saját rendszereibe vetett bizalmát, és kaput nyit a jövőbeni fejlesztések előtt. Tudatossági és egyéb képzési programjaink pedig segítségére lesznek a magas színvonal megteremtésében a vállalat és ellátási lánc teljes keresztmetszetében.

Üzleti teljesítményére csak pozitív hatással lehet a jó hírnév megerősödése. Vállalkozása megerősítése érdekében lépjen velünk kapcsolatba személyre szabott tanúsítási, hitelesítési, képzési és auditmegoldásunkkal kapcsolatban!