Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Beszállító-figyelés az SGS-től - gondoskodjon arról, hogy projektje a terv szerint haladjon hatékony beszállító-értékelési és teljesítmény-figyelési szolgáltatásaink segítségével, amelyek biztosítják, hogy az anyagokat, a termékeket és a berendezéseket időben szállítsák le.

Ha az ellátási láncban számos beszállító van, különösen nehézzé válhat az ütemterv betartása. Ha a szükséges anyagokat, termékeket vagy berendezéseket késedelmesen szállítják le, az jelentősen megnehezíti a projekt határidejének tartását és a költségvetést is könnyen túllépheti. Hatékony beszállító-értékelési és teljesítmény-figyelési szolgáltatásokat kínálunk Önöknek, melyek segítségével gondoskodunk arról, hogy minden kritikus információt megkapjanak, amikor csak szükséges, így mindig képben legyenek arról, hogyan halad a projektjük.

Miért érdemes az SGS beszállító-figyelési szolgáltatásait igénybe venni?

Beszállító-figyelési szolgáltatásaink termelési folyamatának minden szakaszát lefedik, ezáltal:

  • Figyelemmel kísérheti beszállítói teljesítményét, és gondoskodhat arról, hogy a projektét időben és a költségvetés keretein belül maradva fejezze be.
  • Pontosan követheti projektjének előrehaladását, mivel rendszeres, egyéni igényeihez igazított állapotjelentést kap tőlünk.
  • Meghatározhatja azokat a területeket, amelyek potenciálisan késedelmet okozhatnak azáltal, hogy független értékelést készíttet beszállítói ígéreteiről, és minden szempontból kivizsgáltatja az ütemtervüket a termelési folyamat minden szakaszában
  • Kritikus fontosságú információkkal látjuk el, melyek segítségével sikerre viheti a projektjét

Hatékony beszállító-figyelés egy vezető beszállítótól

Vezető beszállító-figyelési szolgáltatóként sokéves, igazolt tapasztalattal rendelkezünk ügyfelek kiszolgálásában minden iparágban. Egyedülálló globális hálózatunk segítségével mi meg tudjuk vizsgálni a szállítókat és az Ön számára kidolgozott termelési terveiket - a világ minden sarkában, napok vagy akár órák alatt. Felkínáljuk Önöknek mindazt a szaktudást, azokat a diplomáciai és más ismereteket, amelyek ahhoz szükséges, hogy projektje állását mindig naprakészen ismerje.

Beszállító-figyelési szolgáltatásaink az alábbiakat foglalják magukban:

  • Az előrehaladás-figyelés koordinálása minden beszállítóval
  • Az anyagok kiadásának figyelemmel kísérése
  • Előrehaladás-figyelési látogatások
  • Ellenőrzés
  • Beszámolás
  • Beszállítói teljesítményfigyelés

Lépjen velünk kapcsolatba még ma, hogy további tájékoztatást adhassunk beszállító-figyelési szolgáltatásainkról.