Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Irányítási rendszerek tanúsítása az SGS-től - fokozza folyamatai és rendszerei teljesítményét, és javítsa a megfelelési arányt értéklánca minden egyes láncszeménél!

Amennyiben szolgáltat, nyersanyagokat állít elő vagy termékeket gyárt illetve értékesít, számos hatékony rendszert kell bevezetnie az üzlet szempontjából kritikus problémák kezelésére. A minőségügyi, környezetvédelmi és munkahelyi egészségvédelmi illetve biztonsági irányítástól egészen az energiahatékonysági irányításig, biztosítania kell, hogy megfelel a legújabb követelményeknek.

Ezért az audit és tanúsítási szolgáltatások széles skáláját kínáljuk Önnek, hogy segítsünk fokozni folyamatai és rendszerei hatékonyságát, és megerősítsük a megfelelés tényét az értéklánc minden egyes láncszeménél.

A világ vezető irányítási rendszer tanúsítási szolgáltatójaként páratlan tapasztalatot, szakértelmet és forrásokat kínálunk Önnek! Egyedülálló globális hálózatunknak köszönhetően kifejezetten erre a szakterületre specializálódott auditorokat bocsátunk rendelkezésére, akik gondoskodnak konzisztenciáról és beszélik az Ön nyelvét. Ezen kívül a világ legtöbb akkreditációval rendelkező irányítási rendszer tanúsító testületeként biztosítjuk Önt afelől, hogy megfelel a vonatkozó szabályozási követelményeknek - bárhol is folytassa tevékenységét.

Ennek eredményeként az irányítási rendszer tanúsításokat és megfelelési tanúsításokat kínálunk az irányítási rendszer szabványok széles skálájához, így az ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 és ISO 50001, valamint számos további szabványhoz.