Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Számos repülőgép alkatrészt úgy terveznek meg és gyártanak le, hogy azok élettartama legalább 50 év legyen. A hosszú életciklus eredményeként a légi és űrhajózási ipar felismerte, hogy a megfelelő javítás, karbantartás ás nagyjavítás (MRO) elengedhetetlen a repülőgépek folyamatosan biztonságos működéséhez.

Az egyedi igényekre válaszolva a légi és űrhajózási ipar a javítási és karbantartási folyamatok, a minőségirányítás és az MRO tevékenységek elvégzéséhez szükséges minimális képességek és szakképzettségek ellenőrzésére kidolgozta az AS/EN 9110 szabványt.

Az AS/EN 9110 szabvány feltételeket szab a kereskedelmi, magán és hadi repülőgép karbantartási, javítási és nagyjavítási szolgáltatásokat végző vállalatok számára. Ez a szabvány olyan vállalatokra is vonatkozik, amelyek repülőgép részeket és alkatrészeket gyártanak, és meg kívánnak felelni az FAA PMA (Parts Manufacturing Approval) előírásainak. Az AS/EN 9110 nem helyettesíti, csak kiegészíti az Önre vonatkozó egyéb szabályozási és szerződéses követelményeket. Az SGS repülőgép-karbantartás ellenőrzéseket és AS/EN 9110 tanúsítást kínál, ami számos előnyhöz juttatja vállalatát:

  • Az AS/EN 9110 az Ön és beszállítói tevékenységére vonatkozó új és már létező követelményeinek teljes ismerete
  • A menedzsmenti eljárások hatékonyabb dokumentációja, ami nagyobb hatékonyságot és költségmegtakarítást eredményez
  • A vállalat javítandó területeinek azonosítása

Az SGS világvezető a tanúsításban, az ellenőrzésben és felülvizsgálatban. Kiterjedt, mélyreható repülőgépipar tapasztalataink alapján ellenőrizni tudjuk, hogy az Ön által végzett karbantartási, javítási és nagyjavítási tevékenység eleget tesz-e az AS/EN 9110 követelményeinek. Továbbá gondoskodunk róla, hogy Ön is jól megismerje a szabványt, annak az operatív eljárásaira gyakorolt hatásaival együtt.

Amennyiben tanúsíttatja magát az AS/EN 9110 szerint, bizonyítja a biztonság és a minőség melletti elkötelezettségét. Legyen az SGS partnere és kérje, a légi és űrhajózási iparban elismert megbízható és teljes körű tanúsítási szolgáltatásunkat!