Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS korszerű rendszerek szolgáltatásai segítenek Önnek biztosítani folyamatai automatizálásának sikerét.

Korszerű rendszer szolgáltatásaink piacvezetőkké tesznek bennünket az egyedülálló kohászati technológiák alkalmazásában a bányaipari üzem- és eszközteljesítmény optimalizálásában. Világszerte több mint 100 telepített rendszerünkkel az Ön partnereként olyan telepítési és a vevőszolgálattal látjuk el Önt, amelyre szüksége van.

Termékeink és szolgáltatásaink:

Moduláris szakértői technológia (MET) szakértői rendszerek

Az SGS által kifejlesztett MET olyan szakértői rendszerek platformja, amely korszerű ellenőrző technológiát alkalmaz, hogy valós idejű, feladatkritikus szakértői megoldásokat dolgozzon ki és telepítsen. A következőket kínálja:

  • Aprításhoz, őrléshez, flotációhoz és vízmentesítéshez való alkalmazások
  • Csökkentett telepítési idő és az ellenőrzési filozófia kódolására alapozott, egységesített bevált gyakorlatok
  • Felhasználóbarát felület és böngésző, amely több kulcsfontosságú személy számára teszi lehetővé a szakértői rendszerhez való hozzáférést az üzemében
  • Fuzzy logikát is magában foglaló szabályozó motor logika és modell prediktív kontroll (MPC)

METcam Mesterséges látvány rendszerek (Artificial Vision Systems) 

A METcam folyamatos ellenőrzést nyújt korszerű ellenőrzési rendszereinek táplálásához, így helyettesíti az üzemeltető vizuális felügyeletét. A következőket tartalmazza:

  • METfroth: előre mutató jellemzés a flotációs cellákban
  • METrock: ércfragmentáció mérés az érc szállítószalagokon
  • METball: golyóadagoló malmokhoz

Ellenőrzés értékelés

Fel fogjuk mérni az Ön eljárását, hogy meghatározzuk felszereltségének és ellenőrzési rendszerének állapotát, megállapítsuk a hiányokat, amelyeket pótolnia kell a szakértői rendszer bevezetése előtt. A korszerű rendszerek telepítése terén szerzett kiterjedt tapasztalatunkkal segíthetünk Önnek megtalálni a legalkalmasabb módot üzemének optimális automatizálására.

Támogatási szolgáltatások

Úgy véljük, egy projekt sikere azon múlik, hogy az ügyfél valóban uralja a rendszert, ezért átfogó szakértői távolsági és helyszíni támogatási szolgáltatásokat kínálunk. Támogatási szolgáltatásaink biztosítják, hogy az Ön szakértői rendszere optimálisan működik, és MET megoldása a maximális teljesítményt nyújtja az Ön számára.

Miért érdemes az SGS korszerű rendszereit választania?

Több évtizedes gyakorlati tapasztalattal, és egyedülállóan mély, és széleskörű működési szakértelem által az SGS megérti az Ön üzemi folyamatait, és rendelkezik a megfelelő eszközökkel, hogy azokat a teljesítmény és optimalizálás új szintjére hozza. Szakértőink mind a saját tapasztalatukat, mind pedig a tapasztalatok tömegét viszik magukkal, hogy az SGS részéről minden képviselve legyen az Ön projektjének telephelyén. Együtt dolgoznak majd Önnel a legjobb stratégia kialakításán, hogy automatizálják az Ön folyamatait és azonosítsák a fejlesztési lehetőségeket. 

Az alkalmazás átadása és a lezárást követő szolgáltatás a következőket foglalja magában:

  • Teljesítménygarancia
  • Helyszíni és vevőszolgálati képzés nyitott kódú rendszerekkel
  • Átfogó támogatási szolgáltatás regionális jelenléttel

Amennyiben további részleteket kíván megtudni az SGS korszerű rendszereiről, lépjen velünk kapcsolatba még ma.