Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Ellátási lánc biztonságtechnikai képzések az SGS-től – ellátási lánca biztonságával kapcsolatos tanfolyamok átfogó skálája.

Ellátási lánc biztonságtechnikai képzéseink áttekintik az ISO 28000 szabvány céljait és követelményeit az Ön ellátási lánc biztonságtechnikai irányítási rendszereire (SCSMS) vonatkozólag. Emellett segíthetünk Önnek az Egyesült Államok vámügyi-kereskedelmi partnersége a terrorizmus ellen (US Customs-Trade Partnership Against Terrorism – CTPAT) program elveinek megismerésében.

Ellátási lánc biztonságtechnikai képzéseink bármely szint és készségcsoport igényeinek megfelelően módosíthatók; az alapvető tudatosságtól kezdve a haladó szintű auditor szakképesítésig mindent biztosítani tudunk az ellátási láncok biztonságtechnikai irányítási rendszereinek tervezését és fejlesztését, valamint azok bevezetését és működtetését végzők számára.

Miért válassza az SGS ellátási lánc biztonságtechnikai képzését?

Az ellátási lánc biztonságtechnikai képzések vezető globális szolgáltatójaként felkínáljuk Önnek az ellátási láncok biztonságtechnikai irányítási rendszereinek területén szerzett széleskörű tapasztalatainkat és képzett szakembereink egész világra kiterjedő hálózatát. Hozzáférést nyújtunk a legjobb globális gyakorlathoz, hogy biztosíthassa SCSMS eljárásai folyamatos fejlődését. Továbbá vegyes tanulási környezetet és gyorsított tanulási módszereket kínálunk, amelyek mind az egyéni, mind a teljes munkaerő-állomány szintjén segítenek elérni a kitűzött képzési célokat.

További információkért arról, hogy ellátási lánc biztonságtechnikai képzéseink hogyan segíthetik Önt és vállalatát, lépjen kapcsolatba velünk még ma!

Emberek és vállalkozások fejlesztése az SGS Akadémiával

A professzionális képzések világszínvonalú szolgáltatójaként nemzetközi képzési központokkal rendelkezünk, amelyek az egyéni igényekre szabott legjobb oktatási és fejlesztési megoldásokat biztosítják.

Korábbi együttműködéseink során a világ legnagyobb vállalatainak és kormányzati szervezeteinek nyújtottunk nyilvános, belső és online kurzusokat. Az adott területeken szakértőként dolgozó trénereinkkel képzéseink nem csak az elméletre terjednek ki, hanem értékes gyakorlati tudást is nyújtanak. Mindezek eredményeképpen kiváló minőségű, összefüggő képzéseket és fejlesztést biztosítunk vállalkozásának minden szintjén, a világ bármely sarkában.

Bármely iparágban és bármely szakterületen tevékenykedik, lépjen velünk kapcsolatba még ma, és tudja meg hogyan segíthet az SGS Akadémia a további fejlesztésben.