Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

A negatív – különösen a társadalmi kérdésekkel és a vállalkozási tevékenységnek helyet adó településekkel kapcsolatos – médiavisszhang olyan károkat tud okozni jó hírnevének, melyek az értékesítésre és a nyereségességre is kihathatnak.

Vállalata gazdasági fenntarthatóságának és hosszú távú életképességének támogatásához az SGS teljes körű szolgáltatást kínál, mellyel biztosítható, hogy társadalmi felelősségvállalása közérthető legyen, és minden iparági szabványnak megfeleljen.

Elterjedt szabványok alapján sokféle hitelesítési és auditszolgáltatás, és vállalkozása igényeinek megfelelő tanácsadási és magatartási kódexszel kapcsolatos megoldás szerepel kínálatunkban. A képzést, auditálást és hitelesítést egyesítve koordinálni tudjuk ellátási láncának irányítását, hogy ezzel társadalmi felelősségvállalásának hatékony kezelését támogassuk. Folyamatos monitoring és támogatási szolgáltatást kínálunk, hogy vállalata mindig megfeleljen a kötelező szabványok és az önkéntesen vállalt kódexek követelményeinek.

Legyen partnerünk, és használja ki az egész világra kiterjedő hálózatunk nyújtotta előnyöket, hogy alkalmazott folyamatai mindig a legújabb bevált gyakorlatot kövessék, és így támogassák vállalata elsőségre törekvő erőfeszítéseit a társadalmi felelősségvállalás terén. További tájékoztatásért hívja szakértőinket még ma!