Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

A képzést úgy állítottuk össze, hogy a résztvevők megszerezhessék a Fenntartható eseményirányítás rendszerek (FEIR) ISO 20121 szabvány szerinti sikeres auditálásához szükséges ismereteket és készségeket.

A ISO 20121 bevezetése segít az eseményszervezés, összejövetelek és esemény beszállítói láncok menedzsmenti gyakorlatának fenntartása javításában.

A képzés elvégzésével Ön:

  • meg tudja határozni a belső auditor feladatait és a belső audit szerepét a fenntartható eseményirányítási rendszerek ISO 20121 szabvánnyal összhangban történő fenntartásában és fejlesztésében
  • be tudja mutatni a ISO 20121 szabvány célját és szerkezetét
  • meg tudja tervezni a belső auditot, fel tud készülni rá, és megfigyelés, interjúk, dokumentumminták és feljegyzések segítségével össze tudja gyűjteni az auditálást alátámasztó tényeket
  • meg tudja írni a tényszerű auditjelentéseket, amelyek növelik a FEIR hatékonyságát
  • javasolni tud olyan módszereket, amelyek segítségével a helyesbítő intézkedések hatékonysága ellenőrizhető

A képzés prezentációkból, műhelymunkából és szerepjáték-feladatokból áll.

Ne felejtse el: A képzés megkezdése előtt rendelkeznie kell alapvető ismeretekkel a ISO 20121-et illetően, és ismernie kell a fenntarthatóság kulcskérdéseit!

Vegye fel a kapcsolatot az SGS-szel még ma, hogy megtudja miként profitálhat az SGS ISO 20121 Belső auditálási képzéséből!