Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

A képzést úgy állítottuk össze, hogy képes legyen elmagyarázni, melyek a fenntartható események, és megérteni a ISO 20121 szabványra épülő fenntartható eseménymenedzsment rendszerre (FEMR) vonatkozó követelményeket.

Az események különféle szinteken fejtik ki hatásukat a környezetre, a gazdaságra és a társadalmi jólétre, ilyen lehet a víz- és energiafelhasználás, a szilárd hulladék keletkezése, a biodiverzitás megváltozása, az alkalmazási feltételek és a szállítók kiválasztása. A ISO 20121 szabvány meghatározza a fenntarthatósági irányítási rendszer specifikációját az eseménymenedzsment tanúsításhoz.

A képzés bevezetést ad minden alkalmazott számára, aki a fenntartható események ISO 20121 szerinti fejlesztésében, bevezetésében és fenntartásában részt vesz. Amennyiben további képzések, így a ISO 20121 Bevezetési és a FEMR Belső auditor képzések elvégzését is tervezi, a képzés során elsajátítja azokat a ISO 20121 ismereteket, amelyekre az auditálási képességek épülnek.

A képzés előadásból és műhelymunka formájában elvégzett gyakorlati részből áll. A résztvevőknek nem kell előzetes ismeretekkel rendelkeznie a fenntartható eseménymenedzsment rendszerekről és a ISO 20121 szabványról a tanfolyam megkezdése előtt!

Vegye fel a kapcsolatot az SGS-szel még ma, és tudja meg hogyan profitálhat vállalata a ISO 20121 Tudatossági képzésből!