Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Körültekintő tervezés és irányítás hiányában a szervezeti események káros hatással lehetnek a helyi lakóközösségre és környezetre.

Az események fenntarthatóságának biztosítása minimálisra csökkenti a negatív hatásokat, és hozzájárul sikerük eléréséhez. Az SGS auditálási, képzési és tesztelési szolgáltatások széles palettáját kínálja, hogy eseményei fenntarthatóságát Ön biztosítani tudja. Szakértőink és eszközparkunk egész világra kiterjedő hálózata a fenntartható események szervezésében a szakértelem és az ismeretek gazdag tárházaként áll az Ön rendelkezésére, például a ISO 20121 fenntartható eseményirányítási rendszerek szabvány alkalmazásával. Legyen az ügyfelünk, és tegye eseményeit a fenntarthatóság etalonjává! További információért hívja szakértői csapatunkat!

A vezetői eszközök és technikák átfogó arzenálja szükséges annak biztosítására, hogy vállalata eleget tegyen a legújabb iparági környezetvédelmi előírásoknak is, és biztosítsa a fenntarthatóságot. Az SGS vezetői és megfelelőségi szolgáltatásai a környezetauditálási és -tanúsítási szolgáltatások széles körét foglalja magába. Szolgáltatásainkkal Ön összegyűjtheti annak a bizonyítékait, hogy megfelel a hatályos környezeti szabványoknak, kötelező érvényű előírásoknak vagy önkéntes rendszereknek. Az általunk szervezett képzésekkel és eseményekkel vezetői stratégiájában és a vállalat egészében elmélyítheti a bevált gyakorlat (best practice) alapelveket.

Használja ki a szakértőink egész világra kiterjedő hálózata által nyújtott előnyöket, és kérjen tanácsot szakértőinktől, amely segítségére lesz a környezeti, társadalmi és fenntarthatósági követelmények kezelésében. Partnerünkként megnyugodhat, jó úton halad afelé, hogy a fenntarthatóságban cége vezető szereplő legyen.