Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Létesítmény fenntartó menedzserként Ön tudatában van annak, hogy az eszközállománnyal és épületekkel kapcsolatos szükségletek napról napra változnak: nemcsak az új jogszabályi követelmények ismerete, hanem a technológiai fejlődés előnyeinek kihasználása szempontjából.

Ön hogyan tart lépést a változás ütemével?

Az SGS-szel és környezetvédelmi szakembereinek globális hálózatával kialakított partnerkapcsolat biztosítja Önt arról, hogy az infrastruktúrával és építéssel kapcsolatos szolgáltatások az Ön ellenőrzése alatt állnak. Segíthetünk környezetvédelmi minősítése javításában és a fenntartható legjobb gyakorlatok iránti elkötelezettsége demonstrálásában működése minden szakaszában, az építéstől és szolgáltatásbeszerzéstől kezdve a létesítmény leszerelésig és bezárásig.

Szakértőink kiterjedt hálózata tesztelési és elemzési szolgáltatásokat nyújt különböző kritikus területeken, például az azbesztfelhasználással, a geotechnikai paraméterekkel és a szennyezett területeken végzett tanulmányokkal kapcsolatos problémák megoldásában. Emellett szaktanácsadással segítünk az újítások bevezetésében a környezettudatos építési lehetőségek és energiahatékony megoldások izgalmas területein.

Együttműködésünk során hasznát veheti széleskörű szakértelmünknek és tudásunknak és biztos lehet abban, hogy a megfelelő irányban halad a környezetbarát és fenntartható működési folyamatok és tevékenységek kialakításához. További tájékoztatásért hívjon minket még ma!