Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Tegyen eleget az ISO 50001 energiagazdálkodási szabvány követelményeinek, hogy így könnyedén javíthassa energiateljesítményét, csökkenthesse költségeit, és megfelelhessen ügyfelei elvárásainak – sőt, akár túl is szárnyalhassa azokat!

A hatékony energiagazdálkodási rendszerek segítségével vállalata az energiateljesítmény javítását célzó folyamatokat hozhat létre. A rendszer megvalósítása csökkenti az energiaköltségeket, az üvegházhatást okozó gázok (ÜHG) kibocsátását és az egyéb környezeti hatásokat. Az ISO 50001 szabvány az ipari, kereskedelmi és intézményi célú energiaellátás, -felhasználás és -fogyasztás nemzetközi keretrendszerét hozza létre.

Hozza létre az ISO 50001 szabvány előírásainak megfelelő, fenntartható energiagazdálkodási rendszerét, mellyel bizonyítani tudja, hogy vállalata az energiateljesítmény folyamatos javításának elkötelezett híve!

Az SGS és energiagazdálkodási szakembereinek globális hálózata segíthet Önnek képzések, hiányosságfeltáró értékelések és tanúsítási auditok által az ISO 50001 tanúsítás megszerzésének folyamatában.

Ha szeretne kiemelkedni versenytársai közül, és elkötelezi magát az energiahatékonyság mellett, akkor szerezze meg ISO 50001 tanúsítását az SGS független értékelő és audit szolgáltatásaival!