Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

A képzés segítségével üzleti tevékenységét előremozdítani fennakadások esetén is.

Az Üzletmenet folytonossági irányítási rendszer (ÜMFIR) megmutatja Önnek, hogyan irányítsa képzési tevékenységeit, a gyakorlatokat és az ellenőrzéseket a legfontosabb üzleti folyamatok meghatározásával és a súlyos incidensek veszélyének elhárításával.

Az ISO 22301 szabvány alapelveire épülő hatékony és teljes körű ÜMFIR kidolgozása elengedhetetlen az üzleti hatás elemzés (ÜHE) elkészítéséhez, ami a kritikus tevékenységek, kölcsönös függőségek és kulcsfontosságú termékekhez és szolgáltatásokhoz szükséges források azonosításában nyújt segítséget. Az ÜMFIR segítségével betekintés nyer a fenti területeken előforduló hibákba, és lehetővé teszi a stratégiai és taktikai lépések megtervezését a legrosszabb esetre való felkészüléshez.

A képzés elvégzésével a résztvevők képesek lesznek:

  • elmagyarázni az üzletmenet folytonossági irányítási rendszerek (ÜMFIR) célját
  • megérteni az ÜMFIR ISO 22301 szabvány szerinti kidolgozásának, bevezetésének, működtetésének, felügyeletének, ellenőrzésének és fejlesztésének folyamatait
  • bemutatni az ISO 22301 szabvány célját, tartalmát és kapcsolatrendszerét 
  • megérteni az ISO 22301 szabvány célját és követelményeit az ÜMFIR-t folyamatosan fejlesztő eszközként

A képzés bevezetést ad minden alkalmazott számára, aki az ÜMFIR ISO 22301 szabvány szerinti fejlesztésében, bevezetésében és fenntartásában részt vesz. Ha például a belső auditor vagy a vezető auditor tanfolyamokhoz hasonló más képzésben is részt kíván venni, akkor ezen a tanfolyamon olyan ismereteket szerezhet az ISO 22301 szabvánnyal kapcsolatban, amelyre bátran építheti auditálási készségeit.

A képzés előadásokból és workshopok formájában elvégzett gyakorlati részből áll.

A képzés és Belső ÜMFIR auditor képzés sikeres elvégzésével eleget tesz az IRCA (International Register of Certified Auditors) szerinti belső auditorként való tanúsításra.

Vegye fel a kapcsolatot velünk még ma, és tudja meg, fennakadás esetén hogyan tarthatja lendületben vállalatát az ISO 22301 Tudatossági képzéssel!