Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az éghajlatváltozási és fenntarthatósági kérdések ma a stratégiai tervezés legfontosabb szempontjai közé tartoznak, mivel a vállalatok a szén-dioxid kibocsátás csökkentése érdekében fejlesztenek.

Az SGS a világ vezető felülvizsgálati szervezeteként elkötelezett a vállalatok és más szervezetek környezeti megfelelőségének elősegítése és a széndioxid-kibocsátási jelentési kötelezettségek teljesítése iránt.

Szakértő éghajlatváltozási szolgáltatásokat nyújtó csapataink tapasztalattal rendelkeznek minden iparág és szektor területén, és rendelkezésre állnak világszerte. Különféle vállalkozások széles skálájával dolgozunk együtt - a kisvállalatoktól a legnagyobb nemzetközi vállalatokig - laboratóriumi létesítmények 24 órás szolgáltatásait kínálva, gyors vizsgálati jelentéseket nyújtva, ezzel lehetővé téve az Ön számára, hogy a széndioxid-kibocsátás csökkentésére irányuló céljait tanúsító és ellenőrző szolgáltatásainkon keresztül megerősíthesse.

Azok számra, akik szeretnék meghaladni az alapvető megfelelés szintjét, értékeléseink egész skálája segíthet a széndioxid-kibocsátás csökkentésére irányuló tervek kifejlesztésében, ezáltal egyedi versenyképességi előnyhöz juttatva Önt.

Az éghajlatváltozás következtében jelentkező problémákkal való megbirkózás és a vállalatok szén-dioxid lábnyomának csökkentése ma nélkülözhetetlen része a stratégiai tervezésnek. Nemzetközi szakértelmünk tökéletes partnerré tesz bennünket, hogy segíthessünk megbecsülni, értékelni és csökkenteni az Ön vállalatának szén-dioxid lábnyomát. Hívja megbízható csapatunkat még ma, és tudjon meg többet!