Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Kötelező és önkéntes vizsgálatok lebonyolítása szolgáltatás az SGS-től - gondoskodunk arról, hogy az Ön eszközei megfeleljenek minden minőségi és teljesítmény előírásnak, akár hatósági, akár önkéntes, akár az ügyfél által megszabott követelményekről legyen szó.

A minőség, az integritás, az egészségvédelem és a biztonság érdekében az Ön létesítményei, berendezései és a felhasznált anyagok meg kell, hogy feleljenek egy sor jogszabályi és önkéntes követelménynek. Vállaljuk kötelező és önkéntes vizsgálatok lebonyolítását, ezzel segítjük Önt abban, hogy eszközei megfeleljenek minden minőségi és teljesítmény előírásnak, akár hatósági, akár önkéntes, akár az ügyfél által megszabott követelményekről legyen szó.

Miért érdemes igénybe venni az SGS kötelező és önkéntes vizsgálatát?

Akkreditációval rendelkezünk minden fontosabb szabványra és regionális szabályozásra, ezért kötelező és önkéntes vizsgálatok teljes körét vállaljuk, melyek révén biztosíthatja:

  • A dolgozók munkahelyi biztonságát és egészségvédelmét  
  • A létesítmények integritását
  • a környezetvédelmi fenntarthatóságot 
  • A szabályoknak való megfelelést, meghatározott előírásokra vonatkozóan  
  • Eszközeinek üzemképességét, biztonságát és megbízhatóságát
  • Üzleti működésének fenntarthatóságát

A kötelező és önkéntes vizsgálatokat egy megbízható, világszerte piacvezető szolgáltató végzi el

A kötelező és önkéntes vizsgálatok piacának globális vezetőjeként felajánljuk páratlan tapasztalatunkat, szakértelmünket és erőforrásainkat, a világ bármely részén. Hivatalos tanúsító szervezet vagyunk a legtöbb európai irányelvre vonatkozóan, és rendelkezünk a szükséges akkreditációkkal ahhoz, hogy vizsgálati és tanúsítási szolgáltatásokat nyújthassunk a világ különböző piacain.

Már ma lépjen velünk kapcsolatba, hogy további tájékoztatást adhassunk arról, kötelező és önkéntes vizsgálataink hogyan segíthetik Önt a minőségi és teljesítmény követelmények betartásában.