Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

A TickIT rendszerben a szoftvergyártók és szolgáltatók irányítási rendszereinek ISO 9000 szabvány szerinti tanúsítása végezhető el. Olyan vállalatok részére hozták létre, amelyek elsődlegesen szoftvertermékek fejlesztésével és terjesztésével, adatközpontok üzemeltetésével és informatikai szolgáltatásokkal foglalkoznak. A rendszer a tervezés, fejlesztés és támogatás bevált gyakorlatát írja le a teljes szoftverfejlesztési életciklusban. Az SGS a szoftverek TickIT rendszerben és egyéb módon történő minőségbiztosítási tanúsításának megbízható piacvezetője.

malfunctions Az SGS független TickIT auditorai hasznos gyakorlati útmutatást adnak működése folyamatos fejlesztéséhez és a kiváló minőségű szoftvertermékek szállítása iránti elkötelezettsége bizonyításához.

Az auditálás és tanúsítás terén az SGS közbizalomnak örvendő piacvezető. Szoftvertermékek és -szolgáltatások szállítójaként minőségirányítási rendszereinek TickIT-követelmények szerinti tanúsítása a következő előnyöket nyújtja Önnek:

  • csökkenhet a rendszerhiba és állási idő kockázata
  • javulhat a termékek/szolgáltatások hatékonysága
  • megismerheti ügyfelei szükségleteit a teljes termékéletciklusban 
  • biztosíthatja a folyamatos fejlesztést, ami jobb termékminőséget és reprodukálhatóságot eredményez 
  • kifejlesztheti az időzítés, a költségek és a tesztelés szabályozásának keretrendszerét

A TickIT auditot az SGS TickIT auditori vagy TickIT vezető auditori képesítéssel rendelkező szoftverspecialistái végzik el. A szoftverfejlesztési iparágban szerzett tapasztalatukkal már bizonyították, hogy jól ismerik az Ön szakterületét, és a lehető leghatékonyabb és legmagasabb szakmai nívónak megfelelő szolgáltatást nyújtják. Vállalata auditjának befejeztével világos képet kap működése erősségeiről és azokról a területekről, amelyen a változtatások megnövekedett ügyfélelégedettséghez és javuló eredményességhez vezetnek.

Amikor az SGS TickIT-tanúsított partnerévé válik, az auditálás és tanúsítás világpiacának elismert vezetőjeként szerzett tapasztalatunk Önnek is hasznára lesz. Lépjen kapcsolatba velünk, hogy bővebb felvilágosítással szolgálhassunk a TickIT tanúsítási folyamattal kapcsolatban!