Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Áruját az ISO 28000 „Ellátási lánc biztonságtechnikai irányítási rendszerek” szabvány a gyártástól egészen az értékesítés helyéig védi.

A világkereskedelem bővülésével az ellátási láncba beférkőzni akaró bűnözők lehetőségei is szaporodnak. Csökkentse kockázatát az ISO 28000 alapján végzett tanúsítással!

Az ISO 28000 tanúsítási szabványra épülő ellátási láncok biztonságtechnikai irányítási rendszerei az ellátási lánc teljes működésében azonosítják a kockázati szinteket. Az így kapott információ birtokában vállalata értékelheti kockázatait, és irányítási eszközök (t.i. okirat-szabályozók, kulcs teljesítménymutatók, belső audit és képzés) támogatásával alkalmazhatja a szükséges szabályozást.

Az SGS ISO 28000 auditjának segítségével ellátási láncának biztonságtechnikai irányítási rendszerét üzleti folyamatként felügyelheti, hatékonysága mérhetővé és fejleszthetővé válik. Ez azt jelenti, hogy az erőforrásokat a magasabb kockázatú területekre lehet összpontosítani. Lehetővé válik a nemzetközi szabványokhoz való viszonyítás.

Segítségével vállalata összekapcsolhatja a biztonságtechnikai irányítást az üzletmenet sok más vonatkozásával. Az ISO 28000 auditunk során áttekintjük az összes olyan tevékenységet, amelyet az ellátási lánc biztonságát befolyásoló szervezetek szabályoznak, ideértve az árufuvarozást is a teljes ellátási láncban.

Az ISO 28000 szabvány alapján gap elemzéssel auditáljuk vállalata rendszereit, és ha kívánja, a teljes tanúsítási folyamaton végigvezetjük.

A világ vezető hitelesítő és tanúsító szerveként az összes globális és regionális biztonsági követelményrendszer alapján auditálunk, beleértve az alábbiakat:

  • TAPA FSR (tanúsítható is)
  • TAPA TSR és
  • CTPAT

Bizonyítsa az ellátási láncok biztonságtechnikai irányítási rendszerei iránti elkötelezettségét és védje áruját és márkáit az egész világon ISO 28000 tanúsítással az SGS-től!