Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Vállalata, ellátási lánca és adatai biztonságának irányítása nagyon fontos tényező a folytonosság és a biztonságos működés szempontjából.

A hatékony biztonságirányításhoz nélkülözhetetlen ISO 27001 és ISO 28000 szabványokhoz hasonló rendszerek segítségével fenntartható a minőség, a biztonság, a termékek és szolgáltatások integritása.

az ellátási lánc biztonságát nem csupán a fenyegetésmentes szállítás és a veszélyforrások elkerülése jelenti, hanem az a megnyugtató tudat is, hogy az árut nem manipulálták. A Transported Asset Protection Association (TAPA – Szállítmányozott Vagyontárgyak Védszövetsége) és a Customs-Trade Partnership against Terrorism (CTPAT – Vámügyi–kereskedelmi partnerség a terrorizmus ellen) rendszerrel a gyártók, fuvarozók, rendvédelmi hatóságok és egyéb érintettek közös erővel gondoskodhatnak termékei meghízhatóságának védelméről, a nemzetközi ellátási lánc veszteségeinek csökkentéséről.

Biztonságirányítási szakértőink segítségével azonosíthatja a kockázatokat és a bűncselekmények okait, és megtervezheti a megelőzést és az igazán működőképes biztonsági intézkedéseket. Az SGS által kínált képzés, értékelés, audit és tanúsítás segítségével garantálhatja a működése és eszközei biztonságából fakadó nyugalmat. Az egész világra kiterjedő jelenlétünk alapot biztosít nekünk arra, hogy segíteni tudjunk, bárhol is van a világon, szakértelmünk pedig lefedi az összes iparágat. A biztonságirányítással kapcsolatos további részletekért lépjen velünk kapcsolatba!