Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Minden iparágban jelentkeznek egészségi, biztonsági és környezeti kockázatok, amelyeket azonosítani, majd megbízható kockázatkezelési eljárásokkal kezelni kell.

Az ISO 31000 szabvány bevezetésével magas szintű normák és folyamatok állnak a szervezetek rendelkezésére a tevékenységük során leselkedő kockázatok értékelésére és csökkentésére.

Az ISO 31000 szabvány a kockázatkezelés alapelveit és általános útmutatóját tartalmazza. Nem specializálódik egyik iparágra sem, minden köz- és magán szervezet hasznosítani tudja, alkalmazható bármelyen kockázatra a tevékenységek és működés széles körében. Az ISO 31000 a kockázatkezelési rendszerek globális benchmarkja, ha ezt választja, akkor előnyt szerez a piacon, ügyfelei pedig megbizonyosodhatnak az Ön stratégiai döntéshozatali gyakorlatáról.

Szakértői csapataink ISO 31000 képzést és a kockázatkezelési rendszerek szabvány alapján történő értékelését kínálják. Globális tapasztalatunk és szakértelmünk garantálja, hogy az Ön iparágában is rendelkezünk szakértőkkel, a világ minden részén rendelkezésre állva. Tudjon meg többet az ISO 31000 szabványról!