Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Telephelye egészségügyi kockázatainak csökkentéséért az SGS egészségügyi kockázatfelmérést végez. Lépjen kapcsolatba tapasztalt csapatunkkal még ma, hogy megóvja munkavállalóit, és biztonságos, egészséges munkakörnyezetet teremtsen!

Az ipari folyamatok mellékhatásaiként jelen lévő káros anyagok, maradékok és vegyi anyagok egészségügyi kockázatot jelenthetnek a munkahelyén dolgozók és az oda látogatók számára. Hogy megóvhassa munkavállalóit a szennyezőanyagok jelentette egészségügyi kockázatoktól, az egészségügyi kockázatfelmérésünk szerves része az Ön környezetgazdálkodási tervének.

A legújabb szoftverek és képalkotó technológiák használatával egészségügyi kockázatfelmérésünk számítógépes leképezéssel szimulálja a szennyeződés lehetséges útvonalait. Megvizsgáljuk a koncentrációs szinteket és a becsült expozíciós rátát. Felmérjük, hogy mi lehet az expozíció hatása a telephelyén dolgozókra valamint a helyi közösség tagjaira.

Ezt az adatot összevethetjük a nemzetközi adatbázisokból származó legújabb toxikológiai információkkal, hogy meghatározzuk a jelenlegi biztonsági szinteket minden forgatókönyvhöz.

Szintén megvizsgáljuk a talajvíz-erőforrásokra és a helyi ökoszisztémákra gyakorolt esetleges káros hatásokat.

Tapasztalt csapataink mélyreható egészségügyi kockázatfelméréssel meghatároznak minden műveletet, amelyet telephelye optimális egészségi és biztonsági állapotához el kell végeznie. Hívjon bennünket még ma a munkavállalóit védő megoldásokért!