Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS talajvíz erőforrásokra vonatkozó kockázatelemzése segít minimálisra csökkenteni területe vízszennyeződési kockázatát. Hívja tapasztalt csapatunkat még ma egy cselekvési tervért, amellyel megóvhatja értékes vízkészleteit!

A talajvízkészletek értékesek vállalkozásának, óvni kell azokat. Termelési folyamatai és felszerelései által talajvizét szennyeződés fenyegetheti. A talajvíztáblák természetes mozgása során ez a szennyeződés tovább terjedhet a szomszédos közösségek területeire, és kárt tehet a helyi ökoszisztémákban vagy az emberi egészségben.

A termelési területén talált szennyező anyagok migrációs sebességének megvizsgálásával felmérjük talajvizét. Többféle szoftvert és talajvíz-modellezést használunk a kockázatot jelentő területek ábrázolására, hogy Ön láthassa, milyen mértékű megelőző lépésekre van szükség.

Talajvíz-kockázatértékelésünk a legújabb számítógépes technológia valamint talajvíz-modellezés használatával szimulálja a vízáramlást és a lecsapolást, és megjósolja a szennyeződés esetleges terjedésének irányát. Szintén megvizsgáljuk műveleteinek a helyi ökoszisztémákra és az emberi egészségre gyakorolt esetleges káros hatását.
Alapos kockázatfelmérés után tapasztalt csapataink megfontolhatják azokat a korrigáló intézkedéseket, amelyek területe sikeréhez és a vonatkozó szabályozások betartásához szükségesek.

Hívjon bennünket még ma, és ismerje meg talajvízkészletei megóvásának lehetséges módjait!