Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Hatékonysága maximalizálása és a környezeti, illetve a helyi ökoszisztémákat érő károk minimalizálása érdekében az SGS kockázatértékelést végez az ökoszisztémákról és a biotópokról. Hívja tapasztalt csapatunkat még ma egy projektjéhez szabott cselekvési tervért!

A bioüzemanyag-termelés számos környezetvédelmi előnnyel jár, de fenntarthatósági okokból kihívásokat is támaszt. A bioüzemanyagok segítenek csökkenteni a szén-dioxid és a kén-dioxid mennyiségét. De az új bioüzemanyag-ültetvények káros hatással lehetnek a helyi ökoszisztémákra. A meglévő termelési folyamatok és infrastruktúra módosítására lehet szükség a termény sikeres termesztéséhez. Ahhoz, hogy hatékony megoldást nyújtsanak a művelő közösségek számára, a terményeknek fenntarthatónak kell lenniük.

Ökológiai kockázatértékelésünk figyelembe veszi ezeket a fontos kérdéseket, és arra összpontosít, hogy megvédje a területeit körülvevő törékeny ökoszisztémákat. A változtatásnak kitett területek - új magok és termények, vegyi anyagok és trágyák - tanulmányozásával és számítógépes leképezés használatával felmérhetjük a változás ökoszisztémákra gyakorolt lehetséges hatását.

Szintén megvizsgáljuk az emberi egészségre és a talajvíz-erőforrásokra gyakorolt esetleges káros hatásokat.

Alapos kockázatfelmérés után tapasztalt csapataink megfontolhatják azokat a korrigáló intézkedéseket, amelyek területe sikeréhez és a vonatkozó szabályozások betartásához szükségesek. Hívjon bennünket ma, és vizsgálja meg a lehetséges megoldásokat projektje elindulása előtt!