Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az ügyféllojalitás fenntartásához termékei és szolgáltatásai minőségének szavatolása nagyon fontos, bármelyik iparágban is tevékenykedik.

Ezen kívül, piaci részesedése megtartásához és növeléséhez vállalatának a minőségi szolgáltatásokat és termékeket megbízható és fenntartható módon kell szállítania. Az SGS-nél tudjuk, hogy a minőségirányítás állandó folyamat, amelyet meg kell valósítani, fenn kell tartani és tovább kell fejleszteni. Bármilyen iparágban is tevékenykedik, vállalkozásának hasznára lesz a nemzetközi szabványoknak megfelelő minőségirányítási rendszer.

Az ISO 9001 szabványhoz hasonló irányítási rendszerekben auditot, tanúsítást és képzést, a LEAN technikák alkalmazásában pedig célirányos képzést kínálunk működése javítása és termékei és szolgáltatásai értékláncbeli áramlásának optimalizálása érdekében.

A világon nálunk van a legtöbb magasan kvalifikált és nagy tapasztalatú auditor és oktató. El tudjuk végezni minőségirányítási rendszereinek világos értékelését, aminek segítségével folyamatosan tudja fejleszteni minőségét és teljesítményét.

Emberek és vállalkozások fejlesztése az SGS Akadémiával

A professzionális képzések világszínvonalú szolgáltatójaként nemzetközi képzési központokkal rendelkezünk, amelyek az egyéni igényekre szabott legjobb oktatási és fejlesztési megoldásokat biztosítják.

Korábbi együttműködéseink során a világ legnagyobb vállalatainak és kormányzati szervezeteinek nyújtottunk nyilvános, belső és online kurzusokat. Az adott területeken szakértőként dolgozó trénereinkkel képzéseink nem csak az elméletre terjednek ki, hanem értékes gyakorlati tudást is nyújtanak. Mindezek eredményeképpen kiváló minőségű, összefüggő képzéseket és fejlesztést biztosítunk vállalkozásának minden szintjén, a világ bármely sarkában.

Bármely iparágban és bármely szakterületen tevékenykedik, lépjen velünk kapcsolatba még ma, és tudja meg hogyan segíthet az SGS Akadémia a további fejlesztésben.