Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

A jó beltéri levegőminőség javítja alkalmazottai jó közérzetét és egészségét. Kétség sem férhet hozzá, hogy a jó levegőminőség hozzájárul a termelékenyebb munkakörnyezethez.

Az SGS beltéri levegőminőség-ellenőrzési szolgáltatása biztosítja lelki nyugalmát, mert biztos lehet benne, hogy egészséges és biztonságos munkakörnyezetet teremt alkalmazottainak.

Beltéri levegőminőség-ellenőrzési szolgáltatásunk hozzájárul a jó környezetgazdálkodáshoz a munkahelye minden szegletében. Megoldásaink végigkísérik helyiségei teljes élettartamán - az épületterv-ötletektől a biztonságos és környezetbarát telephely-lebontási technikákig.

Életünk során több tízezer órát töltünk el munkahelyen. A rossz minőségű beltéri levegő komoly egészségi problémák kialakulásához, allergiához és légzési betegségekhez vezethet. De még a kisebb problémák, például a fejfájás vagy szem-irritáció is kellemetlenek lehetnek, és végül alacsonyabb termelékenységhez vezethetnek. Ha proaktívabb megközelítést szeretne látni környezetgazdálkodásához, és ezzel versenyelőnyre kíván szert tenni, mi innovatív megoldásokkal segíthetjük munkahelyét.

A beltéri környezet minőségébe beletartozik a klíma, a szellőztetés és a páratartalom szabályozása. Alaposan megvizsgáljuk fűtő- és légkondicionáló rendszereit. Elvégezzük a szellőztetés vizsgálatát, és helyszínen mérjük az allergének, az ózon, az azbeszt és más veszélyes anyagok jelenlétét. Teszteljük vízkészlete minőségét, hogy kizárhassuk a légiósbetegséget okozó szennyeződés jelenlétét. Emellett vizsgálhatjuk a zajszintet, a rezgéseket és a fényerősséget.

Megbízható és érthető adatokat kínálunk, valamint kiemelkedően fejlett és költséghatékony tanúsítási folyamatot. Ha több telephelyet működtet, hosszú távú monitorozási technikáinkkal minden helyszínen szabványosíthatja a korrekciós tevékenységet, és csökkentheti működési költségeit. Ha meg kell felelnie a vonatkozó törvényeknek, mi levesszük ezt a gondot a válláról.

Dokumentációnkkal a környezetgazdálkodás fenntartható része lehet rendes működésének. Lépjen velünk kapcsolatba még ma, és tudja meg, milyen könnyű javítani munkakörülményein és létrehozni egy olyan környezetet, ahol Ön és munkavállalói a legmagasabb teljesítményt nyújthatják.