Egészség és Biztonság Higiéniai felügyelet jóváhagyási rendszer
Az SGS higiéniát ellenőrző jóváhagyási rendszere egy olyan higiéniai auditrendszer, amely mérhetően javítja az Ön helyes higiéniai gyakorlatát.

Ezenkívül abban is segítségére van, hogy javítsa élelmiszer-higiéniai képzését, és hogy megfeleljen a nemzetközi élelmiszer-higiéniai előírásoknak.
Ha vállalata még nem rendelkezik a helyes higiéniai gyakorlat független mérésére és irányítására szolgáló belső eljárással, segíthetünk. Széles körű higiéniát felügyelő jóváhagyási rendszerünk elég rugalmas ahhoz, hogy igényeinek megfelelően személyre szabjuk. Az élelmiszerekkel kapcsolatos folyamatok nagy részét lefedi úgy a vendéglátóipar, mint a kiskereskedelem terén, ideértve a következőket:
- Szállodák
- Éttermek és vendéglátás
- Gyorséttermek
- Élelmiszer-kiskereskedelmi üzletek
- Vegyeskereskedések
Élelmiszeripari szakembereink minden felszereléssel rendelkeznek a higiéniai felügyeleti auditok elvégzésére, bárhol működjön is az Ön vállalata. Ez nemzetközi hálózatunknak köszönhető, és egy minden országban alkalmazható, szigorú minőség-ellenőrzési folyamattal társított, dokumentált rendszer szerint működünk. Rendszerünk különböző összetettségű és kockázati mértékű folyamatokra egyaránt alkalmazható, ami lehetővé teszi az Ön számára, hogy összehasonlítsa a tulajdonában lévő különböző üzleti vállalkozásokat. A programunk által megjelölt benchmarkokhoz mérve vállalata teljesítményét, saját jutalmazási vagy teljesítménymérési rendszere alapjaként is használhatja azokat. Ezenkívül végezhet összehasonlításokat adott terület, régió vagy márka szerint, és időről időre nyomon követheti a teljesítménytrendek alakulását.
Tipikus élelmiszer-higiéniai auditunk az alábbi területek részletes felmérésére terjed ki:
- Épületszerkezet
- Takarítási rend
- Szállítás
- Dokumentáció, felügyelet és jegyzőkönyvek
- Vészhelyzeti eljárások
- Felszerelés és intézmények
- Élelmiszerpolc
- Személyi higiénia
- Kártevők elleni védekezés
- Termékkezelés
- Raktárak
- Felügyelet, oktatás illetve képzés
- Hőmérsékletszabályozás
Lépjen kapcsolatba az SGS-sel még ma, és tájékozódjon arról, miként segíthetjük Önt élelmiszer-higiéniai gyakorlatának javításában és abban, hogy megfeleljen a szabályozási követelményeknek.