Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS élelmiszer-higiéniai képzés szolgáltatásai elősegítik, hogy szervezete megfeleljen az iparban irányadó élelmiszer-higiéniai szabályozásoknak.

Élelmiszer-higiéniai és -biztonsági képzéseink minimalizálják az élelmiszer szennyeződésének és mérgezésének esélyeit, így védve a közösséget és hírnevét.

A Highfield vállalattal együttműködve - aki élelmiszer-biztonsági képzési anyagok nemzetközi beszállítója - képzéseket nyújtunk élelmiszergyártóknak, kiskereskedőknek, éttermeknek, vendéglátósoknak és számos az élelmiszeri ellátási láncban szereplő szervezetnek. Amennyiben vállalata ezen kategóriák közé tartozik, jogi kötelessége:

  • Élelmiszer-biztonsági irányítási rendszereket bevezetni
  • Gondoskodni arról, hogy az összes alkalmazottja megfelelő élelmiszer-higiéniai képzéseken vesz részt
  • Megfelelő élelmiszer-higiéniai szabványokat fenntartani 

Élelmiszer-biztonsági és -higiéniai tanúsítást adunk a képzéseinken résztvevőknek; a képzést három szintre osztjuk:

  • 1. szint Képzés azoknak, akik nem kerülnek közvetlen kapcsolatba élelmiszerrel, így kevés kockázatot jelentenek (pl. bár alkalmazottak, felszolgálók, konyhai kisegítők)
  • 2. szint Képzés azoknak, akik közvetlen kapcsolatba kerülnek az élelmiszerrel, így magasabb kockázatot jelentenek, vagy felelősségük van a kritikus szabályozási pontoknál - ahogy azt a vállalat Veszélyelemzés és Kritikus Szabályozási Pontok (HACCP) rendszere megfogalmazza
  • 3. szint Képzés azoknak, akik felügyeleti vagy ügyvezetői pozícióban vannak, és felelősek az élelmiszerekkel foglalkozó alkalmazottakért

Alkalmazottai és ügyvezetői képzése a higiénia terén lévő legjobb gyakorlatokról fontos lépés az élelmiszer-biztonság fejlesztése terén. Ennek elmulasztása növeli az élelmiszer-szennyeződés és a közösség egészségügyi problémáinak kockázatát. Ez vásárlói elégedetlenségéhez, hatalmas perköltségekhez, valamint jó hírneve és piaca részesedése elvesztéséhez vezethet.

Lépjen kapcsolatba az SGS-sel még ma, és tudjon meg több részletet, hogy élelmiszer-higiéniai képzésünk miként segít Önnek elkerülni ezen problémákat, segíti elő a jogszabályi megfelelőséget, és védi vásárlóit.