Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Környezeti levegőminősége hatással lehet munkavállalói egészségére és az Ön jövedelmezőségére is. A garantáltan tiszta és biztonságos munkakörnyezetért kérjen az SGS-től környezeti levegőminőség monitorozási és értékelési tervet!

Munkakörnyezete levegőminősége - a környezeti levegője - nem csak munkavállalói egészségére lehet hatással. A szennyezett környezet ronthatja versenyképességét és árthat vállalati imázsának is. A légszennyezettség elpusztíthatja a helyi ökoszisztémákat és a biológiai sokszínűséget, hosszú időre károsíthatja a környezetet. A szennyezett levegő károsíthatja az építőanyagokat, megtizedelheti az egészséges fákat, és csökkentheti a terméshozamot.

Mi segíthetünk megelőzni a mérgező anyagoknak való expozíciót. Csapataink világszerte elérhetőek; a legújabb eljárásokkal elemzik a környezeti levegőt és monitorozzák a károsanyag-kibocsátást. Különböző adatokkal dolgozunk: az alkalmazottak személyes adataival, valamint a teljes munkahelyre illetve több helyszínre is kiterjedő monitorozási rendszerekkel. Számítógépes szimulációs modelljeink segítenek értelmezni a kapott adatokat, így Ön megalapozottan dönthet egy adott beavatkozási terv mellett.

Az SGS környezetvédelmi laboratóriumai a vonatkozó minőségi szabványoknak megfelelően akkreditált és tanúsított létesítmények. A folyamat minden lépését ellenőrizzük - mintavételezéssel, elemzéssel és jelentésekkel - mert munkavállalói egészsége és biztonsága épp olyan fontos nekünk, mint Önnek.

Levegőminőség-ellenőrzési szolgáltatásunkba tartoznak az alábbiak:

  • Munkahely monitorozása  
  • Személyes levegő-mintavételezés 
  • Porrészecske-szennyezettség
  • Illékony szerves vegyületek 
  • Azbeszt, mesterséges és ásványi rostok, valamint kristályos szilícium-dioxid  
  • Élesztőgombák, penész, és a levegőben lévő mikrobiológiai szennyező anyagok
  • Szagmérések
  • Folyamatos levegőmonitorozási hálózatok

A környezeti levegőminőség monitorozására vonatkozó helyi szabályozásoknak és irányelveknek való megfelelése érdekében a közös munka során megtervezzük és bevezetjük a megfelelő monitorozási programot. Legyen biztos benne, hogy biztonságos munkahelyet teremt munkavállalóinak, és tiszta környezetet a jövőnek - lépjen kapcsolatba megbízható csapatunkkal még ma!