Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Ha a vendéglátóiparban dolgozik, akkor tudja, milyen fontos vállalatának a biztonság.

A biztonság megteremtése és a szennyeződési kockázatok minimalizálása mindennapi tevékenysége része, és teljesen biztosnak kell lennie abban, hogy működése a lehető legbiztonságosabb, és elkerüli a szennyező anyagoknak való kitettséget.

Az SGS vendéglátóipari szolgáltatások széles körét kínálja, melynek része a vendéglátóipari tevékenységek minden aspektusának monitorozása és ellenőrzése. Akár szállodát, éttermet, élelmiszer-üzletet, kisboltot, iskolát vagy kórházat működtet, Önnel együttműködve segítünk személyzetének betartani az élelmiszer-biztonsági és higiéniai szabványokat. Vizsgálati és tanúsítási szolgáltatásokat, ellenőrzést és értékelést kínálunk, valamint képzést, hogy biztosítsuk: személyzete teljesen felszerelt a higiéniai szabványok betartásához, és egy nem várt szennyeződési esemény esetén is ismeri a követendő eljárást.

Szakértő vendéglátóipari szolgáltatási csapataink minden forgatókönyvre vonatkozólag nagy tapasztalattal rendelkeznek, és tudják, milyen fontos megfelelni a szabályozó szabványoknak és betartani a nemzetközi irányelveket. Vendéglátóipari szolgáltatásainkat és laboratóriumi létesítményeinket szerte a világban igénybe veheti; gyors és hatékony szolgáltatásban lesz része.