Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS felszínivíz-tanulmányai megvizsgálják és elemzik a vízminőséget, így biztos lehet benne, hogy a legtöbbet hozza ki értékes erőforrásaiból. További információkért hívja akkreditált csapatunkat!

A jó minőségű víz nélkülözhetetlen, akár a túléléshez és egészséghez, akár hűtéshez vagy gyártási folyamatokhoz használja azt. A vállalatára esetlegesen hatással lévő felszíni vízbe beletartozik az ivó- és öntözővíz, patakok és folyók, amelyekbe csapadékvizek, esetleg szennyvizek kerülnek. Ajánlatos minden felszíni vízforrás minőségét elemezni. Egyes források további jogszabályokban meghatározott ellenőrzéseket kívánhatnak.

Mozgó vízvizsgáló laboratóriumaink bárhová elszállíthatók, így a gyors vízelemzés minden helyszínen lehetséges. Kielemezzük vize összetételét, felmérjük annak kémiai, biokémiai és mikrobiológiai tulajdonságait. Csúcstechnológiájú felszerelések és speciális számítógépes szoftverek használatával illusztráljuk a kapott eredményt, így érthetően megmutathatjuk Önnek a kezelést igénylő szennyezett területeket.

Csapatunk a vízminőségi tanulmányok készítéséről ismert, beleértve a tengerészeti vizsgálatok során a tengervíz monitorozását, valamint a közepes és nagyobb városokban az ivóvíz vizsgálatát. Laboratóriumaink az országos és nemzetközi minőségi szabványoknak megfelelően akkreditáltak, és az illetékes kormányszervek elismerésével működnek. Kizárólag a legújabb biztonsági szabványoknak megfelelően dolgozunk.

Laboratóriumi vizsgálataink széles körét használhatja környezetvédelmi vizsgálatokra való felszüléshez. Az elemzések felhasználhatók az Ön igényei szerint elkészített vízgazdálkodási terv kifejlesztéséhez. Segíthetünk szennyvízproblémái megoldásában is. A vízminőséggel kapcsolatos jogszabályok betartásához használhatja jelentéseinket, és igazolhatja, hogy minden kötelező előírásnak eleget tesz.

Állítsa csatarendbe a világ vezető vizsgáló, igazoló, ellenőrző és tanúsító vállalatát! Hívjon minket még ma, és biztosítsa, hogy vizét a jövőben is biztonságosan és gazdaságosan használhassa.