Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS helyszíni információgyűjtést végez többféle víztartó réteg szivattyúzási vizsgálattal és nyomkövetési vizsgálattal a talajvize feltérképezéséhez. Vegye igénybe hidrogeológiai csapatunkat ma, hogy tiszta képet alkosson vízi erőforrásainak optimális kihasználásáról!

Vízi erőforrásai fenntartható jövője érdekében a lehető legtöbbet kell megtudnia a létező vízforrásokról, kapacitásukról és vízgyűjtő rendszerükről. Számos tesztünk lehetővé teszi a patakok és források megfigyelését, kapacitásuk mérését és a megfelelő vízgyűjtő rendszerek tervezését.

Ez lehetővé teszi az Ön számára a kutak optimális elhelyezését és annak felmérését, hogy vízi erőforrásai alkalmasak-e tervei megvalósításához. Szivattyúzási tesztekkel információt gyűjthetünk a víztartók helyi áteresztőképességéről. A nyomkövetési vizsgálatok a talaj hézagtérfogatáról és a talajba kerülő folyadékok diszperziójáról szolgálnak információval. Nyeletéssel rövid idő alatt felbecsülhetők a kutak körüli helyszíni tulajdonságok.

A pontos adatok kulcsfontosságúak a beruházásához szükséges megfelelő eredmények eléréséhez. A legmodernebb talajvíz-modellezési technológiákat alkalmazzuk a vízgyűjtő kiterjedésének, ellátási zónájának, illetve a folyás típusának és mélységének feltérképezéséhez. A tesztek eredményeit a víztartó rétegek jellemzésével foglalkozó szakembereink hálózata elemzi ki. Jelentéseink felhasználhatók építkezési és vízkivonási engedélykérelmek támogatására.

A víz egyike a legértékesebb nyersanyagainak. Hívja csapatunkat ma vízi erőforrásainak maximális kihasználásához!