Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS hulladékkezelési szolgáltatása veszélyes hulladékok újracsomagolását kínálja, hogy biztosítsa, hulladéka megfelel az előírásoknak és lehetővé teszi az újrahasznosítást és kezelést.

Hívja tapasztalt csapatunkat ma, és tudjon meg többet!

Veszélyes hulladékainak újrahasznosításához azok elemzése és megfelelő méretű konténerekbe helyezése szükséges a jogszabályokban előírt korlátozások mellett. Akkreditált laboratóriumaink engedéllyel rendelkeznek veszélyes hulladékok kezelésére és szállítására. A legmodernebb felszereléssel rendelkezünk a hulladék kisebb mennyiségekben való újracsomagolásához, melyet így elfogadnak a hulladékkezeléshez.

Az egész világra kiterjedő hálózatunk és számos iparágban szerzett logisztikai tapasztalatunk segítségével kifejezetten az Ön igényeihez igazíthatjuk hulladékgazdálkodási módszereinket. A veszélyes termékek sürgős regenerálásakor, például a termékek fémhordókból egyéb konténerekbe való áthelyezése során, környezeti hulladékokkal foglalkozó csapataink szakértelemmel rendelkeznek a kihívások gyors és hatékony megoldásához. Ez biztosítja, hogy termékei a lehető legrövidebb idő alatt visszakerülnek a beszállítói láncba, és hogy hulladékgazdálkodási folyamatai a környezetvédelmi rendszabályok betartásával javítanak üzletén.

Minden munkát az országos és nemzetközi szabályozásoknak megfelelően végzünk. Tanúsítványainkkal igazolhatja, hogy hulladéka megfelelően kerül feldolgozásra, ezáltal betartva az iparágra vonatkozó jogszabályokat.

Lelki nyugalma és egy hatékony hulladékgazdálkodási program érdekében rendelje meg veszélyes hulladéka újracsomagolását! Hívja csapatunkat még ma!