Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS akkreditált laboratóriumi elemzések széles választékát kínálja különböző elemzési paraméterekkel, hogy benyújthassa a szükséges bizonyítékot a környezetvédelmi szabályozásnak való megfeleléshez.

Összehasonlítható adatainkkal különböző módszereket fedezhet fel környezetterhelése minimalizálására. További tájékoztatásért keresse szakértőinket még ma!

Független laboratóriumi elemzéseink környezetvédelmi paraméterek széles körén alapulnak, amelyek ellátják a környezetterhelés felméréséhez szükséges adatokkal, és biztosítják működése biztonságát. Laboratóriumi elemzéseink közé tartoznak az alábbi mátrixok:

  • Levegő: Levegőelemzéssel csökkentheti veszélyes kibocsátását és eltávolíthatja az emberek egészségét károsító anyagokat. Pontosan felmérjük és függetlenül igazoljuk károsanyag-kibocsátását, hogy segítsük a jogszabályoknak való megfelelésben és a szabályozott szennyező anyagok kibocsátásának csökkentésében.

  • Talaj: Talajának tartalmát érdemes megvizsgálni, nem szennyezett-e méreganyagokkal vagy hulladékkal. Lehet, hogy iparágában törvény szabja meg a talaj maximális szennyezettségét. Talajelemzésünkkel meghatározható a környezetszennyező anyagok mennyisége, és lehetővé válik a fertőtlenítési terv kidolgozása.

  • Víz:A vízszennyezés monitorozása fontos, ezt az iparágát szabályozó törvények kötelezően elő is írhatják. Vízelemzési szolgáltatásunk segít meghatározni a szennyező anyagok szintjét, így szükség szerint tisztítási terv fejleszthető ki.

A kapott adatok értékes eszközt adnak Önnek - bizonyítékot, hogy működésekor odafigyel a környezetvédelemre. Emellett lehetővé teszik, hogy cselekvési tervet vezessen be a veszélyes anyagok kibocsátásának csökkentése érdekében. Tapasztalt csapataink segítenek Önnek eljárási módszerei újításában és adaptálásában, amivel javíthatja környezeti teljesítményét.

Elismerten világelsők vagyunk a laboratóriumi elemzések területén, melyeket a helyi és a nemzetközi szabványoknak megfelelően, akkreditált laboratóriumokban végzünk. Hívja szakértőinket még ma, és győződjön meg arról, hogy megfelel iparága minden vonatkozó környezetvédelmi jogszabályának!