Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

A szennyezett talaj biztonságos és a jogszabályoknak megfelelő ártalmatlanításához vegye igénybe az SGS kiásott föld kezelésével kapcsolatos szakértő szolgáltatásait! Hívja csapatunkat még ma a feladathoz szükséges műszaki és tudományos segítségnyújtásért!

Mérnöki munkálatok során, épületek lebontásakor vagy új épületek építésekor a kiásott földet kezelni, ártalmatlanítani kell. Ez bonyolult lehet, mivel az ilyen föld a korábbi ipari tevékenységektől gyakran szennyezett.

A kiásott föld kezelésével foglalkozó csapatunk rendelkezésére bocsátja a kellő szakértelmet.

Műszaki és tudományos segítséget nyújtunk, az ásás mélysége és a kiásott föld mennyisége alapján talajmintákat veszünk a helyszínen. A tanúsított laboratóriumainkban elvégzett elemzések eredményei segítségével felmérjük területét, és megfelelő módszereket ajánlunk a kiásott föld eltávolítására vagy felértékelésére. A felértékelés lehetővé teszi, hogy a legkisebb költséggel és a vonatkozó jogszabályok betartásával távolítsa el a felesleges földet.

Meggyőződünk arról, hogy területe minden jogszabályi követelménynek eleget tesz a kiásott föld biztonságos eltávolításához, és a szükséges dokumentációval adminisztrációs segítséget nyújtunk.

Hívjon minket ma, és tudjon meg többet a kiásott anyagok kezeléséről készült, az Ön területéhez szabott terv bevezetéséről!