Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Kezelje ésszerűen a szennyvizét az SGS víz-és szennyvízszolgáltatásaival. Hívja hulladékvizsgáló csapatunkat még ma!

A termékek előállítása vagy a szolgáltatások nyújtása közben melléktermékek vagy veszélyes hulladékok keletkezhetnek, amelyeket megfelelően kell kezelni. A vízgazdálkodásról szóló törvény értelmében a vállalatoknak be kell tartaniuk a vízminőségre vonatkozó szabályozást, és folyamatosan ellenőrizniük kell az esetlegesen a patakokba és folyókba kerülő szennyvizeket.

Szennyvízvizsgáló laboratóriumaink kötelező elemzésekkel ellenőrzik a vízminőséget és felügyelik a vízszennyezés mértékét. Megvizsgáljuk lefolyó- és csatornarendszereit, és Önnel együttműködve praktikus és költségkímélő megoldásokat vezetünk be szennyvízproblémáira. Minden laboratóriumi vizsgálatunkat az elfogadott globális szabványoknak megfelelően végezzük. Szigorú elemzéseink kiterjednek a savak, a kén, a cianid és az oldott fémek kimutatására.

Független hitelesítői tanúsítványt adunk Önnek arról, hogy hulladékát a legfrissebb egészségi és biztonsági szabályozásnak megfelelően kezeli. Ráadásul igény szerint levesszük a válláról az olyan adminisztrációs feladatok terhét is, mint a szállítási dokumentumok és beszállítói engedélyek megszerzése.

Önnel együtt dolgozva tanulmányozzuk a legjobb hulladékkezelési elgondolásokat, és szakértői tanácsot adunk a hulladék kezelésének lehetőségeiről. Minden megoldásunk környezetbarát; folyamatosan dolgozunk azon, hogy csökkentsük és újrahasznosítsuk a hulladékot az esetleges szennyezés elkerülése érdekében.

A hulladék és a környezetterhelés csökkentése üzletileg is előnyös döntés. Az SGS, mint partner javíthatja az Ön környezeti teljesítményét; tapasztalatunk és technikai tudásunk segíthet a hatékony hulladékgazdálkodásban. Hívja csapatunkat még ma!