Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Hulladékának kezeléséhez és környezeti hitelességi tanúsítványainak javításához az SGS számos környezetvédelmi szolgáltatást kínál, melyek elősegítik a vonatkozó szabályzatok betartását.

Ha üzleti tevékenysége során veszélyesnek besorolható hulladéktermékekkel foglalkozik, különböző szolgáltatásokat kínálunk hulladéka hatékony, és a jogszabályoknak megfelelő kezelésére. Hulladék- és termékkezelési szolgáltatásaink közé tartozik a hulladék-mintavétel és a szemétlerakók süppedésének monitorozása, ami megbízható információval szolgál a termékeivel és munkafolyamataival kapcsolatban. A laboratóriumi elemzések területén vezető szolgáltatóként átfogó hulladék-mintavételezési és megfigyelési szolgáltatásokat nyújtunk az Ön vállalkozása és a környezet védelme érdekében.

Kerülje el a költséges büntetéseket és óvja meg hírnevét hulladéka átlátható és környezetbarát kezelésével! Hívja akkreditált csapatainkat még ma, és tudja meg, hogyan fordíthatja javára hulladék- és termékkezelési szolgáltatásainkat.


Minden hulladékot termelő, termelésirányítással és biztonsággal is foglalkozó műveletnek meg kell felelnie a szigorú egészségi, biztonsági és környezetszabályozási szabványoknak. Az SGS szakértői különféle vizsgálatokkal, revíziókkal és tanúsításokkal biztosítják és bizonyítják a minden szintű megfelelést; többrétű megoldásaink sora öleli fel professzionális létesítményeink tudományos és mérnöki eredményeit világszerte. Tudjon meg többet!