Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS környezeti megfelelőségi szolgáltatásaival ellenőrizheti, megfelel-e a hatályos környezetvédelmi jogszabályoknak, igazolhatja tevékenységet és felszereléseit, engedélyeit és dokumentációját. Hívja képzett csapatunkat még ma, és tudja meg, hogyan lehetünk szolgálatára!

Az ipari berendezések jelentős kárt okozhatnak a környezetnek. Környezetszennyezést okozó felszerelések emellett számos ipari ágazatban jelen vannak. Következésképpen a környezetvédelmi szabályozásnak való megfelelés vizsgálata megköveteli, hogy egyes tevékenységek engedéllyel rendelkezzenek, az érvényes környezetvédelmi engedélyezéshez pedig bizonyos fajta felszerelések szükségesek.

Segíthetünk Önnek az engedélyezési alkalmazásokhoz szükséges dokumentáció elkészítésében. Igazolhatjuk papírmunkáját, hogy az ellenőröknek bizonyíthassa jogszabályi megfelelőségét, a részvényeseknek pedig környezetvédelmi elkötelezettségét.

Nagy berendezések és termelőüzemek számára segíthetünk integrált engedélyek megszerzésében. Hasonlóképp segítséget nyújtunk az adminisztrációban és az adatgazdálkodásban a szabályozásnak való folyamatos megfelelés érdekében.

Hívja tapasztalt környezetvédelmi csapatunkat még ma, és biztosítsa, hogy dokumentációja rendben legyen a környezetvédelmi szabályoknak való megfeleléshez!