Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS környezeti értékelési és környezetgazdálkodási szolgáltatásai segítenek környezetterhelése minimalizálásában és javítják üzleti hírnevét és működési hatékonyságát.

A környezeti értékelés azonosítja a lehetséges jövőbeli veszélyeket és kihívásokat, ezáltal csökkenti a közvetlen környezetét terhelő káros hatásokat. A különböző forgatókönyvek megvizsgálása és a jövőbeli kihívások azonosítása révén környezetvédelmi kockázatfelméréssel biztosítjuk, hogy a telephelye jövőjét befolyásoló minden lehetőségre felkészüljön. Ezáltal azonnal választ adhat a már meglévő problémákra, például szennyezési forrásokra is; így elkerülheti a későbbi költséges remediációt.

Környezetirányítási stratégiája elengedhetetlen része a környezetvédelmi adatok kezelése, ami vállalkozása minden részére kiterjed. Segítünk környezetvédelmi adatai kezelésében, elemzésében és értelmezésében, hogy mérsékelhesse és kezelhesse a lehetséges kockázatot, és megfelelően javíthassa a körülményeket.

Környezetvédelmi adatokkal foglalkozó szakértőink biztosítják, hogy környezeti adatgazdálkodása megfeleljen a globális bevált gyakorlatoknak, és megadja Önnek a kellő információkat. Tudjon meg többet!