Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az üvegházhatású gázok (ÜHG) kibocsátásának kötelező és önkéntes jelentéséhez az SGS éghajlatváltozási szolgáltatások széles skáláját kínálja. További tájékoztatásért hívjon minket még ma.

Állunk rendelkezésére, akár az Európai Unió kibocsátáskereskedelmi rendszeréhez (ETS) szeretne csatlakozni, akár Tiszta Fejlesztési Mechanizmus (CDM) projekten dolgozik, akár pusztán jelenteni szeretne az egyre növekvő számú önkéntes vagy állami alapú kezdeményezések egyikének. Éghajlatváltozási programunk segítségére lesz az ÜHG-kibocsátás-kereskedelemben is. A hitelesítési eljárások szabványosításával programunk segítségére lehet a nemzetközi rendszerekhez való csatlakozásban.

Éghajlatváltozási szolgáltatásaink többek között:

  • Szén-dioxid lábnyom értékelése, hitelesítése és folyamatos ellenőrzése
  • Szén-dioxid címkézés
  • Szén-dioxid semlegesség igazolása
  • Tiszta fejlesztési mechanizmus projekt igazolása
  • EU ETS
  • EU ETS igazolás a légiközlekedési ágazat számára
  • Az Egyesült Királyság szén-dioxid-kibocsátás csökkentési elkötelezettsége
  • Önkéntes tevékenységek és más rendszerek

Elkötelezetten dolgozunk azon, hogy az ÜHG-kibocsátás és a kibocsátáscsökkentések jelentése teljes, következetes és pontos legyen. A projektek jóváhagyásakor gondoskodunk arról, hogy azok megfeleljenek a vonatkozó alkalmassági feltételeknek. Kibocsátási tanúsítványunk megállapítja, hogy az emisszió megfelel-e a határértékeknek és az önkéntes jelentés követelményeinek. Elvégezzük a kibocsátáscsökkentések tanúsítását is.

140 országban működő 1100 irodánk és laboratóriumunk biztosítja, hogy mindig közel legyünk projektjéhez. Hívjon bennünket még ma, és érdeklődjön az iparágában elérhető éghajlatváltozási szolgáltatásainkról, melyek versenyelőnyt biztosíthatnak vállalata számára.

Az éghajlatváltozási és fenntarthatósági kérdések ma még inkább szükséges részei a stratégiai tervezésnek. Amikor üvegházhatásúgáz-kibocsátását akarja csökkenteni, mi segítünk megbizonyosodni róla, hogy a leghatékonyabb lépésekkel teszi ezt.

Éghajlatváltozási szakértő csapataink minden iparágban rendelkeznek tapasztalattal, és a világ minden pontján elérhetőek. Laboratóriumi létesítményeink bármikor rendelkezésére állnak, és gyors eredményeket adnak, így Ön tanúsítási és igazolási szolgáltatásainkkal gyorsan elérheti ellentételezési céljait.

Hívjon bennünket, és tudjon meg többet!