Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

A talajgázkészlet felmérése lehetővé teszi egy terület szennyezettségének kivizsgálását.

Meghatározható a szennyeződés forrása és ez alapján felmérhető és bevezethető egy talajjavítási program. Hívja az SGS talajgáz-ellenőrzéssel foglalkozó szakértőit ma!

Teljeskörű hidrogeológiai felmérést kínálunk Önnek, amely tekintetbe veszi a környező domborzatot és vízforrásokat. Ezzel megelőzhető a mintavétel megzavarása és pontosabb eredményeket kapunk. Azt is kimutatja, hogy a talajában lévő szennyező anyagok kilúgozás során hol juthanak a talajvízforrásaiba.
Módszereink fúrók helyett szondák használatát foglalják magukba, ami minimalizálja a talaj zavarását. Az eljárások gyorsak és költséghatékonyak, ami lehetővé teszi az Ön számára, hogy költséges leállások nélkül folytassa mindennapi munkafolyamatait.

A világ vezető ellenőrzési szolgáltatásokat nyújtó vállalataként ideális független partnere vagyunk. Célunk, hogy újító szellemű és fenntartható megoldásokkal megtartsa üzlete versenyképességét. Lépjen kapcsolatba akkreditált csapatunkkal ma, és tudjon meg többet arról, hogy hogyan segíthetünk Önnek!