Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Névjegy

Kezdés

2021. okt. 06., 10:00

Befejezés

2021. okt. 06., 16:00

Tisztelt Partnerünk!

Az SGS Hungária Kft. tisztelettel meghívja Önt 2021.10.06-án tartandó élelmiszeripari szakmai konferenciájára.

A helyszín a Larus Étterem és Rendezvényközpont (1124 Budapest, Csörsz utca 18/b).

A konferencia részvételi díja: 

  • 19.900 Ft+Áfa/fő

Jelentkezési határidő:

2021. szeptember 30.

Regisztráljon az alábbi linken keresztül:

REGISZTRÁCIÓ

Tájékoztatjuk kedves érdeklődőinket, hogy a konferencián való részvétel az aktuális járványügyi intézkedéseknek megfelelő szabályok betartásához kötött.

Témakörök:

Szabványváltozások és jogszabályváltozások az élelmiszeriparban, meglepetés vendégelőadókkal!

Részletes programterv:

9.00-9:45: Regisztráció
 
9:50-10:00: Megnyitó
Kákonyi András, Knowledge Business Manager

Előadások:
 
10:00-11:00: IFS Food v7 – Első tapasztalatok az új szabvány szerinti auditálás során
Győrfi László, Global Product Manager - IFS, Lead Auditor,SGS Hungária Kft.
 
11:00-11:30: Kávészünet
 
11:30-11:50: Megoldási javaslatunk az IFS szabvány legújabb követelményére
Realize-Professzionális Élelmiszerbiztonsági Kultúra Értékelés
Szöllősi Andrea, Sales Development Manager, SGS Hungária Kft.
 
11:50-12:10: A fenntarthatóság jegyében: A METRO Kereskedelmi Kft. minőségbiztosítási követelményei sajátmárkás termékbeszállítókra vonatkozóan.
Perendi Péter, Quality Assurance & Corporate Responsibility Manager, METRO Kereskedelmi Kft
 
12:10-12:40: Változások az élelmiszerekkel érintkezésbe kerülő és egyszer használatos műanyagokról szóló rendeletek kapcsán.
Rövid ismertető az (EU)2019/904-es irányelvről és 10/2011/EK rendeletről.
Grőger Nóra, Connectivity & Products és Health & Nutrition Business Manager, SGS Hungária Kft. 
 
12:40-13:40: Ebédszünet
 
13:40-13:55: Bejelentési kötelezettségeink a laboratóriumi vizsgálatok eredményeiről
Tájékoztató a nem állami laboratóriumok forgalomba hozatal céljából a végső fogyasztónak szánt élelmiszerből vagy felhasználásra szánt takarmányból végzett laboratóriumi vizsgálatairól, bejelentési kötelezettségeiről.
Molnár Lajos, Laboratory and Branch Manager, SGS Hungária Kft.
 
13:55-14:25: Módosult?! Változott az élelmiszerlánc felügyeleti hatóság mintavételre vonatkozó eljárás rendje.
Dr. Szalay Orsolya, NÉBIH ÉTbi Osztályvezető
 
14:25-14:35: Kérdések, válaszok
 

 

 Az előadásokat követően lehetőséget biztosítunk a felmerülő kérdések megvitatására. 

 A további információkért kövesse nyomon honlapunkon megjelenő híreinket és iratkozzon fel hírlevelünkre!

FELIRATKOZOM

Kérdése van? 

Keresse kolléganőnket bizalommal:

Szöllősi Andrea
Sales Development Manager
t: +36 30 469 66 70
e: andrea.szollosi@sgs.com